I Kolding ligger hyggelige Bramdrupdam og her har vi lavet lidt stemningsbilleder for Bramdrupdam Sports- & Mødecenter billeder. Super søde mennesker og et godt miljø omkring de hyggelige haller ved Kolding Nord. Bramdrupdam er en bydel i Kolding, beliggende i Bramdrup Sogn 5 km nord for Koldings centrum. I Bramdrupdam Sports- & Mødecenter sker, der en masse spændende aktiviteter hele året rundt. Der er mulighed for fodbold, badminton, e-sport, styrketræning, gymnastik, volleyball, karate og meget mere.

Bramdrupdam Sports- & Mødecenter fotos
Mødelokaler i Kolding og Bramdrupdam
boldbaner Bramdrupdam
Bramdrupdam Sports- & Mødecenter miljøet
Bramdrupdam Sport

Mødelokaler i Kolding og Bramdrupdam

Mødelokaler i Kolding og Bramdrupdam Sports- & Mødecenter er heller ingen undtagelse når det kommer til hyggelige Mødelokaler i Kolding. Omgivet af naturen, sport og kultur, kan i afholde firmamødet, foredraget eller jeres næste firma event i omgivelser med mange kvadratmeter tæt på Kolding centrum. I Bramdrupdam hallerne har de også en cafe med mulighed for at levere god mad til firmafester og meget andet. Skal i bruge små eller store lokaler til firmafesten eller bare et housewarming event, så er Bramdrupdam Sports- & Mødecenters Mødelokaler i Kolding et oplagt valg for jer. (Bramdrupdam Sports- & Mødecenter billeder

STYRKETRÆNING KOLDING
vægttræning Bramdrupdam Hallen
Bramdrupdam Hallen Kolding
vægt træning kolding
vægttrænings program

Se flere erhvervsfotos fra Kolding her

E-sport Kolding

Er du til E-sport Kolding? Hos Bramdrupdam Sports- & Mødecenter tilbyder de også gaming på højt plan. Især spillet CS:GO har en høj placering i gamer miljøet i Kolding. E-sport er en enorm voksende genre indenfor sport generelt. Og flere og flere unge mennesker kan relatere til denne form for sport. Bramdrupdam Sports- & Mødecenter kan bestemt give dig og dine venner et godt indblik i E-sports genren. Kig forbi Bramdrupdam Hallerne og hør mere til spændende arrangementer indenfor E-sports scenen. (Bramdrupdam Sports- & Mødecenter billeder)

e-sport kolding
Bramdrupdam Hallen e-sport
Bramdrupdam e-sport kolding
er du til e-sport?
Bramdrupdam Sports- & Mødecenter tilbyder de også gaming på højt plan. Især spillet CS:GO