Fotograf Events Kolding

Eventfotograf benyttes i stort omfang for at dokumentere en begivenhed fra en professionel vinkel, et godt billede drager personen ind i stemningen, og skaber den interesse der er brug for, til jeres virksomhed. Det gode billede fortæller dig om oplevelsen, det var at være der, og hvorfor man bør deltage næste gang. Det er en reklame for jeres begivenhed, en milepæl for virksomheden og et vigtigt element i markedsføringen af jeres næste projekt. Det gælder om at blive set og vise hvad I laver og kan, og lade dette komme til udtryk i de efterfølgende billeder fra dagen. Erfaring, professionelt udstyr og efterbehandlingen af billederne er det der gør præsentationen af eventet interessant og spændende for alle at se. 

Dagen kan ikke laves om, og der skal derfor fanges de rigtige øjeblikke, billeder med kunder og kollegaer i arbejde som genfortæller dagen med stemning og atmosfære. Man vil have sit event til at leve i dagene efter, og ikke blot være en dag der går i glemmebogen. 

Når man mangler en fotograf til event, skal valget falde på den rette fotograf til opgaven. Derfor tager vi gerne en samtale med jer, hvor vi finder fælles grundlag for opgaven og noterer jeres behov til efterfølgende vurdering af opgaven. 

Når opgaven her bliver mere specifik, har vi de bedste omstændigheder for at komme med den bedste pris til jer. 

I vil herefter modtage et uforpligtende tilbud, som gør det let at tage stilling til opgaven, timeforbrug og økonomi kommer i spil.

Der er mange forskellige opgaver indenfor reportage af events, så man bør derfor gøre sig klart at denne form for markedsføring er en investering. Det vil udvide opmærksomheden omkring dagen, ikke bare for de folk som har deltaget, men alle dem som ligger øjne på efterfølgende.

Til events indgår en lang række forskellige og spændende opgaver. Mødereportager, åbning af butikker, firma arrangementer og alle andre situationer for intern og ekstern komunikation.