Fotograf Kolding børn

Billeder af ens børn i hjemmet, på arbejdet foreviget i billeder. Ved at lave billeder hos en fotograf, får man fanget stemningen og udtrykket i barnets ansigt på en anderledes og sjov måde.

Billederne står utrolig flot, når der er gjort god brug af udstyret, overvejelser i belysningen og den erfaring der følger med når man tager skridtet og får lavet sig nogle flotte professionelle portrætter af sine børn. Vi benytter gerne 2 timer sammen, hvor alt afhængig af hvilken slags fotoserie, laver 150-350 billeder sammen. 

For jeres tilfredshed, leverer vi altid alle billederne på DVD. Hertil udvælger vi de bedste skud fra dagen og redigerer lys, kontraster – sort/hvid, forskellige toninger, alt efter ønske. 
Antal billeder vi udvælger til redigering, har jeg ikke noget fast antal på. Hvis vi har 20 skud der går lige i hjertet, er det dem vi bruger tid på – uden ekstra beregning.

On-location

Valget når man vil rykke portrættet hjem til stuen. På denne mådetilføjer man en specielt stemning i billederne, og det føles samtidigt mindre højtideligt end at skulle tage til photoshoot i et studie. Her fanger vi dagligdags situationerne, og leger med mel i køkkenet eller med legetøj over det hele – mulighederne er mange!

Studiefoto

Her ligger vi stor vægt på detaljerne i udtrykket, smilet og det stilrene billede uden forstyrende elementer. 

Dette er et godt typisk valg når vi har med børn fra 0-1 år.

Kreative portræt

Når vi skal lave det helt unikke familiebillede. Her planlægger vi at give billedet et tvist – som i et reklamefoto bringer vi portrættet et skridt videre, og tager studiet med ud i naturen. Vi blander familiens hobby og interesser, og planlægger det sammen. Læs mere om detaljerne og ideer under gode tips.

On-location – Her har vi mindste forberedelser, vi går på opdagelse i omgivelserne – og opdigter sjove og kreative billeder som det falder os ind.

Studiefoto – Afhængig af alder, laves der forskellige slags billeder når vi taler om alderen 0-1 år. Månederne hvor barnet ikke selv er i stand til selv at holde hovedet, er en bestemt type billeder at foretrække. Der er forskellige perioder, ved 4 mdr, 6 mdr og 8 mdr – som alle har sine fordele og begrænsninger. Derfor er der mange der laver en aftale om at komme over flere omgange, og få lavet 5 portrætter over det første år – så man har udviklingen fra de første måneder af ens barn. 

Kreative portræt – Er man interesseret i at få fremstillet et kreativt portræt af sit barn, skal informationer som alder, køn og personlighed – nogle af de ting jeg gerne vil høre mere om, så man kan designe billedets omgivelser så det passer til personen. Er i nysgerrige, er i altid velkommen til ringe og høre mere