Portræt fotograf Kolding

Forkæl dig selv med visuelt håndværk – portrætfotografering i hjemmet!

Hos os har du muligheden for at prøve en ny og anderledes oplevelse. Giv dig selv en visuel forkælelse og få besøg af en professionel portætfotografering hjemme hos dig selv eller i omgivelser, du selv vælger. Det kan være et sted, der har betydning for dig, eller dér hvor du laver det, du holder allermest af – og som du gerne vil have foreviget med dig selv i centrum. Du kan selvfølgelig også blive fotograferet i vores portrætfoto studie i Kolding C tæt på AL Passagen.

Hvad end det er på tide at tage det store familieportræt, eller du leder efter en fotograf til at tage dit eget, personlige portræt, er det altid en god ide at undersøge hvad en professionel fotograf / portrætfotograf kan tilbyde dig.

Du får lejlighed til at få taget nogle meget personlige og lækre portrætfotografier i en flot og virkelig gennemarbejdet kvalitet.

Portrætbilleder anvendes til mange ting idag

Anvendelsesmulighederne afhænger af din fantasi. Først og fremmest kan det være en forkælelse af dig selv. Eller det kan være en gaveidé, hvor du glæder en du holder af. Eller måske skal billederne bruges til fin hjemmeside, dine sociale medier, eller en ny job ansøgning.

En portrætfotograf er ikke bare en portrætfotograf, så derfor er det vigtigt at du vælger en erfaren billedmager hvis fotografier har det udtryk og den stil du godt kan lide. Klik rundt på vores hjemmeside og se vores portrætter. Der er mange fotografer, men ikke alle er lige dygtige, så sørg for at du kigger fotografens hjemmeside godt igennem inden du beslutter dig.

Men du har også muligheden for at skabe opmærksomhed og fremhæve din personlighed, hvor du kan have stor gavn af det: i ansøgningen til dit drømmejob, til din personlige profil på en hjemmeside eller til dit eget website, hvor du ønsker at gøre mere ud af det visuelle blikfang.

Hvorfor vælge at blive fotograferet hjemme i vante omgivelser?

Flere og flere vælger at få besøg af fotografen frem for at opsøge et fotostudie, hvor der er forholdsvis begrænsede muligheder for variation i billederne. Det kan for nogen også være en fordel at blive fotograferet derhjemme. Enten af praktiske årsager eller hvis man er mere tryg ved at blive fotograferet i vante rammer.

Et godt portræt taget af en god portrætfotograf I Kolding udstråler personlighed. Det gode portræt skal derfor helst tages af en fotograf, der formår at skabe den tillid, der er nødvendig for at de personer, der skal med på portrætterne, slapper af og opfører sig naturligt.

Vi bruger dine egne omgivelser kreativt i optagelserne. Dermed kan billederne give dig lejlighed til at se dit hjem på nye spændende måder, end du er vant til. Og derudover har du nu også mulighed for at få lavet flotte portrætter af dig selv, mens du laver det du holder allermest af.

Dét kan du få fotograferet!

  • dig selv, din familie, kæresten, dine børn eller bedsteforældrene 
  • dig med din legesyge hund eller kat – eller et andet kæledyr
  • din hobby, som du dyrker passioneret
  • din foretrukne sportsgren, når du sveder dig igennem en træningstur
  • dig i dit begivenhedsrige og aktive job, som du er begejstret for 
  • din nye, flotte tatovering
  • den festlige reception i anledning af dit jubilæum eller din fødselsdag

Hvordan foregår det?

Vi fotograferer både i fotostudiet men også on location. Vi finder stor inspiration ved at portrættere dig i dit eget miljø. Indendørs, udendørs, hjemme hos dig privat eller på en lokalitet efter dit ønske. Med kamera og professionelt, mobilt flash-/lysudstyr.

Inden fotograferingen får vi snakket lidt sammen, bl.a. da det for nogen gør det lettere at slappe af og virke naturlig på portrætterne. Samtidig prøver jeg også at spore mig ind på, hvad du kan udstråle i billederne – eller også mere konkret: hvad der fysisk skal indgå som motiv ud over dig selv.

Hvad efter selve portrætfotograferingen?

Den efterfølgende meget omfattende billedbehandling af de rå digital-filer på computeren er en stor del af det kreative arbejde i forbindelse med fotograferingen. Det er her, hvor det enkelte fotografi minutiøst bliver gennemarbejdet. Foruden korrektion af lys, kontrast og farver samt eventuelt beskæringer, foretager jeg retoucheringer – for eksempel af uønskede detaljer i omgivelserne på billedet. 

Det er ikke lige meget, hvordan dit portræt kommer til at se ud. Derfor vælg altid en professionel portrætfotograf. Det er måske det, du præsenterer på dit cv eller på din hjemmeside. Måske er det, det portræt, der kommer til at hænge på væggen i stuen i mange år. En fotograf Kolding, skal kunne fange netop din personlige stil og udstråling.

Billedbehandlingen skaber flottere og mere lækre billeder, samtidig med at de væsentligste elementer træder tydeligere frem i det færdige fotografi. Samlet er der tale om, at du modtager nogle virkelig gennemarbejdede portrætter. I en visuel kvalitet du kender fra magasiner, blade m.m.