Bryllupsfotograf

Bryllup fotograf – Bryllupsfotografering

Book en af landets mest eftertragtede bryllupsfotografer. Kreativ bryllupsfotograf til bryllup. Bryllupsfotografering på den moderne og dokumentariske linie.

Kreativ bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf…….

Koldings hyggeligste fotostudie

BackYard har efter vores egen opfattelse naturligvis byens mest hyggelige fotostudie. Det ligger i hjertet at Kolding i A L Passagen. Vi har valgt at oprette vores fotostudie her, da vi gerne vil være tæt på byens borgere hvor de slapper af og nyder livet. Vi er begge meget livsglade personer og nyder den intimitet og stemning, der altid er tilstedet i A L Passagen i Kolding. Med en fotograf uddannelse bag os og mange års erfaring, mener vi selv at vores billeder, lever op til den standard, der idag forventes af kunderne. Vores styrke ligger i evnen til at samarbejde med vores kunder, hjemmesideudviklere, grafikere og webdesignere. Desuden gør vi også end dyd ud af at sætte vores billeder flot op, så de er klar til tryksager og kataloger. Skal vi hjælpe med jeres visuelle design?

Vores kunder siger!

Det er de bedste billeder der er taget af mig i årevis, fantastisk måde og skyde min nye hjemmeside igang på.

MICHAEL

Kunde i backyard studio

Lorem insum dolor amet consec tetur adiriscin elit eiusmod temsor incididunt dolore masna alirua enim minim veniam nostrud exerci tation ullamco aliruis commodo conseruat irure dolor renrehen derit volustate velit esse cillum dolore funiat nulla sariatur excelteur occaecat cunidatat.

BILL SMILER

Our Client

Newborn Fotografering

Familie fotografering

Portræt fotografering

Børne

fotogafering

Bryllups Fotografering

Boudoir fotografering

Kærste fotografering

Familie, fest &

fotogafering

Komfirmations Fotografering

Personlige Portrætter

Event fotografering

Erhvervs fotogafering

about us

Why Choose Us

Lorem insum dolor amet consec tetur adiriscin elit eiusmod temsor dolore masna alirua enim minim veniam nostrud exerci tation ullamco aliruis commodo exceur sante monara conseruat irure dolor.

Vores Team

services

New Services

Makeup

Only 49$

Haircut

Only 76$

Others

Only 83$

Bryllup

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering idag er et stadig voksende udbud af fotografer med hård konkurrence og varierende priser og billedstil. Det der gør os et eftertragtet valg som bryllupsfotograf, er mange års erfaring med at se billederne før de sker, at forstå sammenhænget i dagen og leverer alt efter behov med en imødekommende og professionel holdning på bryllupsdagen. Derfor påtager vi os ansvaret for personlige og kreative billeder i som brudepar bliver tilfredse med.

Heldags

Fotografering

For nogle år tilbage, var der en ligelig fordeling af brudepar som ønskede bryllupsfotografen henholdsvis halv og heldag. Idag vælger størstedelen heldagsfotografen til brylluppet hos os, grundet de unikke tilvalg som vi tilbyder. Her får man sine ønskede billeder, med langt mere til – som virkelig kan nydes i dagene efter brylluppet. Disse tiltag er kommet frem til kunden af interesse og personlig indlevelse i hvad der kunne være anderledes at have, som et subliment til billederne. Det er nu sådan at heldagsfotografen til brylluppet næsten ikke kan undværes.   

Kemi

Med fotografen

Det er vigtigt for alle parter at have god kemi mellem fotograf og brudepar. Vi har en ideologi om at billeder skabes af stemningen på dagen.For at dette skal gå op i en højere enhed, skal fotografen være på forkant med det faglige, men samtidig have en naturlig interesse for de gæster og familie der er med til dagen. Small talk, et smil på læben og god situationsfornemmelse er blot nogle af de ting der skaber en god kemi, og en accept af fotografens tilstedeværelse. På denne måde bliver billederne naturlige og stemningsfulde, uden behovet for at bede personer om at smile og stille sig ved hinanden. Denne måde er i vores øjne kun en afbrydelse af stemningen, og en handling der skal passe ind i øjeblikket.

Heldags

Fotografering

Bryllupsbilleder kræver ikke kun en stor teknisk forståelse for det udstyr der benyttes, der er specielt stemning på dagen man skal være en del af og kunne omgås alle slags mennesker. Gennem årene har virket som bryllupsfotograf taget en kreativ drejning, hvor det er vigtigt at fange stemningen på dagen med nogle anderledes og unikke billeder. Vores måde at arbejde på bærer præg af at dokumentere situationer i skæve vinkler og klassisk reportagestil. Dette giver billedet en masse glød og stemning. At skyde billeder med det bedste udstyr på markedet, giver os fordelen i at bibeholde det lys der er på stedet – istedet for fotografen med den direkte flash som får billedet til at fremstå udtryksløst og fladt. At påtvinge folk til at få taget billeder bliver hurtigt uægte at se på, når smilet skal tvinges frem. Her gælder om at fange gæsterne og familien fra deres bedste side, med det naturlige udtryk ved samtale, middagsbordet og talerne gennem dagen.  

GALLERY

Vores Gallery

BEAUTY

Send en besked