Bryllupsfotografering er en tillidssag. Brug BackYard Studio på Jeres store dag og få leveret en bred vifte af billeder som kan være med til at genopfriske dagen selv om mange år.

Det er vigtigt for mig at I kan slappe af, så Jeres fokus ligger på hinanden, familien, vennerne og ikke mindst dagens mange indtryk. I skal ikke bekymre Jer om hvorvidt der bliver taget billeder af de øjeblikke som fortjener at blive husket. Det sørger jeg for!

Et bryllup er ceremonien

Et bryllup er ceremonien

Et bryllup er ceremonien ved indgåelse af ægteskab. Hovedpersonerne er bruden(e) og brudgommen(e), og selve indgåelsen af ægteskabet kaldes en vielse. Et bryllup er en helt særlig festdag, og ikke to bryllupper er ens. Se her en liste over de vigtigste begivenheder.

bryllupsfoto

Jeg dækker alt lige fra forberedelserne inden kirken til billeder af brudevalsen.

Hos BackYard Studio får I altid alle billeder leveret online i en opløsning der uden problemer kan fremkaldes i store formater. Med andre ord billederne er Jeres og kan bruges frit til privat brug. I har også mulighed for at få Jeres egen hjemmeside, så I og gæsterne i en aftalt periode efter brylluppet kan gå ind og nyde de mange billeder.

God artikel om bryllupsplanlægning

bryllupsfotografi

Såfremt I har yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkommen til at skrive til mig.

Se flotte billeder fra en dygtig fotograf til bryllupper