Newborn

Newborn fotograf – Newborn fotografering

Book en af landets mest eftertragtede Newborn fotografer. Kreativ newborn fotograf til babybilleder.

Kreativ Newborn fotograf

Newborn fotografering er jo noget af det mest fantastiske man kan lave, som professionel fotograf. At skyde billeder af livets begyndelse på en kunstnerisk og kreativ måde er noget enhver kvinde og mor forstår betydningen af. Min personlige passion for newborn fotografering startede da jeg selv blev mor. Første gang man ser sit barn efter fødslen, rører de små fingre og tæer. Det er noget alle kvinder bør opleve og ikke mindst sørge for at få dokumenteret til mindealbummet, da tiden går stærkt og pludselig er børnene store. Nyfødt fotografering tager tid, så afsæt gerne et par timer til selve foto shootet.

Newborn

Billeder

newborn billeder
Billeder af newborn billeder
mange stilarter inden for newborn
Newborn foto, baby foto
bryllupsfotograf - billeder
bryllupsfotografer i Danmark
Nyfødte fotograferes medens de sover sødt.
Newborn billeder er fotoserien af den helt nyfødte
skønne newborn billeder hvor baby ligger og sover.
newborn portræt
bryllupsfotograf i Aarhus
unikke newborn billeder af din guldklump
Nyfødt billeder.
newborn
unikke newborn billeder af din guldklump
fine baby og newborn foto
baby fotografering, baby fotos, nyfødt billeder, børne billeder
Hvornår kan man få taget newborn billeder?
fine baby og newborn foto
baby fotografering, baby fotos, nyfødt billeder, børne billeder
Hvornår kan man få taget newborn billeder?
fine baby og newborn foto
newborn-17
Hvornår kan man få taget newborn billeder?
newborn fotografi

Vores kunder siger!

“Tusind tusind tak Lone for de skønne billeder af lille Matilde. De hænger allerede hjemme på væggen i stuen og har fået en masse skønne kommentarer med på vejen. Vi er SÅ glade for vi valgte dig til at forevige Matilde med skønne newborn fotos.”

Familien Theis

Newborn foto kunde i backyard studio

“Vi er bare super glade for vores skønne newborn billeder. Vi vidste jo godt du var dygtig, men da vi så billederne af lille Markus, fældede vi godt begge en tåre. Så skønt at have billeder fra en tid, der er så hurtigt væk igen. Vi vil bestemt gerne anbefale BackYard Studio”

Mads og Henriette

Glade newborn forældre fra Vejle

Gravid fotografering

Boudoir fotografering

Reklame fotografering

Produkt fotografering

BackYard Studio – Small miracles

BackYard har efter vores egen opfattelse naturligvis byens mest hyggelige fotostudie. Det ligger i hjertet at Kolding i A L Passagen. Vi har valgt at oprette vores fotostudie her, da vi gerne vil være tæt på byens borgere hvor de slapper af og nyder livet. Vi er begge meget livsglade personer og nyder den intimitet og stemning, der altid er tilstedet i A L Passagen i Kolding. Med en fotograf uddannelse bag os og mange års erfaring, mener vi selv at vores billeder, lever op til den standard, der idag forventes af kunderne. Vores styrke ligger i evnen til at samarbejde med vores kunder, hjemmesideudviklere, grafikere og webdesignere. Desuden gør vi også end dyd ud af at sætte vores billeder flot op, så de er klar til tryksager og kataloger. Skal vi hjælpe med jeres visuelle design?

Newborn

Fotografering

Fotografering af Newborn foregår som regel enten hjemme hos jer selv i vores fotostudie. Hvad er forskellen så på hjemmefotografering og fotografering i et fotostudie? Der er faktisk ikke den store forskel. Nogengange oplever vi at den nyfødte er mere rolig i vante omgivelser og har lettere ved at sove hvor barnet kender dufte, lyde etc. Andre babyer er fuldstændige ligeglade og sover bare igennem hele foto seancen. Nogle forældre synes det er rart fotografen kommer hjem i privaten, andre vil gerne. ned i fotostudiet. Ligemeget hvad i vælger, så garanterer vi flotte newborn billeder af den nyfødte baby.

Nyfødt

Billeder

Mange spørger hvordan vi får de søde og nuttede billeder af de små sovende skønheder. Små babyer er fra fødslen af utrolig nemme at “bøje og dreje”, som man vil da deres knoglestruktur endnu ikke er færdigudviklet. Det gør det muligt at skabe disse søde fotos hvor babyen er puttet ned i alt fra store gryder, trækasser, gamle gardiner osv. Der er mange måder at skabe skønne newborn billeder på og det er faktisk kun kreativiteten, der sætter grænsen.

Kemi

Med fotografen

Når i som forældre skal vælge hvem, der skal levere jeres newborn billeder, vil vi klart anbefale i først og fremmest kigger på fotografernes billeder. Det er jo i sidste ende dem i modtager. Derefter er det også vigtigt i føler i har en god kemi med fotografen. Babyer kan mærke hvis der opstår uro eller andre ting omkring selve fotograferingen. Derfor handler det om tillid. Tillid fra jer til den newborn fotograf i vælger. Kvinder er bedst til børn og især babyer, så at vælge en newborn fotograf med stor erfaring fra egne børn er nok ikke et dumt udgangspunkt.

Klumpen

Guld

Guldklumpen fortjener disse minder. Minderne er jo ikke kun for jer, som forældres skyld. Men også for den lille nyfødte selv. Når barnet bliver voksen, vil det da uden tvivl elske at se sådanne billeder af sig selv fra helt nyfødt. Billeder der står flot i både lys og kontrast og som gælder for alle: lader os mennesker fremstå fra sin bedste side, når vi skal foreviges på billeder. I er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende og få en god dialog omkring newborn fotografering. Enten i vores fotostudie eller hjemme hos jer selv.