Koncept, fotografering, markedsføring, farveprofil, brevlinje – Udvikling af visuel koncept baseret på målgruppe. Grafiske design, logodesign, emballage design – Design er en vigtig del af din branding. Udvikling af hjemmesider og webshops, grafik, animation, spil bannerreklamer, totalløsning. Du vil også opdage at vi er enorm fleksible og at vi altid stræber efter at opnå den bedste løsning til fornuftige pris!

Plakater og storformater

BackYard er en kreativt og dynamisk visuel og fotografisk virksomhed

BackYard er en kreativt og dynamisk visuel og fotografisk virksomhed, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle slags opgaver i Trekantsområdet. Vi jobber gerne for både store som små virksomheder i Kolding, Vejle og Fredericia! Vi lægger stor vægt i at forstå kundernes behov, da vi tror på, at det er den bedste mulige måde at skabe gode resultater på! Så igennem et godt og tæt samarbejde med kunden skræddersyr vi den perfekte løsning, som passer til det specifikke behov.

BackYard er mere end bare foto

Hos BackYard stræber vi altid efter at opnå den bedste løsning, og sætter derfor alt ind på at leverer et godt og spændende resultat. Vi giver ikke op før vi sammen har fundet den bedste løsning for dig og din virksomhed!

Vores løsninger fås til meget overkommelig og fornuftige priser, da vi er forholdsvis billige med vores priser og bestemt ikke i den dyre ende af markedet. Vi satser på en bred kundeporteføljen alt fra små private virksomheder, lokalforeninger og mellemstore virksomheder.

Hvad adskiller os fra vores konkurrenter? Gode løsninger til fornuftige billig priser.

reklamefotos

Vi har stor erfaring indenfor:

  • Grafisk design
  • Logo og visuel identitet
  • Print, roll-up, flyers
  • Webshops / CMS
  • Websites / hjemmesider CMS
  • Bannerkampagner
  • Kampagnesites, facebook, youtube

Læs også: