Fotografiet får større og større betydning i vores digitale samfund. Aldrig har der været så mange billeder online, som lige nu. Vi fotograferer til enhver lejlighed, både til private og erhverv. Som enhver anden håndværker er dét at arbejde med en fotograf en tillidssag. Jeg lytter intenst til ønsker og behov, hvor efter jeg straks går i gang med opgaven. Jeg lægger ikke navn til fotos, som jeg ikke kan stå 100% inde for eller som du ikke er 100% tilfreds med.

Fotografiet

Et personligt portræt

Et personligt portræt er en god gave til dig selv, din kæreste, kone, mand, hjemmeside eller venner og familie. Billeder fortæller også dine kunder på en hjemmeside, hvem de taler med i telefonen. Billederne kan være simple portræt (headshot). De kan også fortælle en historie om dig. Jeg er meget åben for muligheder og dine ideer og optager alle slags billeder. Billederne kan være af hvilken som helst art og foregå næsten hvor som helst – dét afgør du. Typen/genren af billeder bestemmer du helt selv. Hvor det skal være og hvor mange billeder du vil have taget, er også helt op til dig. Din fantasi er min grænse. Jeg laver ingen model-billeder uden en kontrakt -både for din og min skyld.

portraetfoto

Messe fotografering i Trekantsområdet

Når virksomheden præsenterer deres produkter på messer, er det lige så vigtigt, at få taget nogle gode billeder af både stand, personale, produkter samt af de besøgende på standen. Disse billeder har selvfølgelig en plads i markedsføringen af både firma og produkter.

Messe fotografering i Trekantsområdet

Som fotografer tager vi billeder af stort set alt, der kan tages billeder af – eksempler fra vores portefølje er følgende kategorier:

Vi er altid interesserede i at prøve noget nyt, men samtidig ønsker vi at bevare den originale fotodokumentariske værdi af billeder – “et billede er ikke kun et billede” … 
Har du brug for en fotograf, så kontakt os og sammen finder vi ud af hvilke billeder der skal tages.

Festival fotografering

Eventfoto Trekantsområdet

Eventfoto kan være mange ting, men bliver af mig, betragtet som værende en reportage. Der kan så være nogle specielle ønsker til, der skal fotograferes noget bestemt, på præcise tidspunkter, steder m.v. Det aftaler vi selvfølgelig alt sammen skriftligt inden opgaven løses.

FOTOGRAF I KOLDING, VEJLE, FREDERICIA, VEJEN, RØDDING, HADERSLEV

vægttræning Bramdrupdam Hallen

Produktfotografering

Til virksomheden som skal have præsenteret produkter til f.eks. brochurer, webshop, posters, arkiver, messebilleder, skilte, pressebilleder m.m. Kvaliteten af et produktfoto er afgørende for detefterfølgende salg. Intet emne er for småt – til gengæld kan de godt blive for store.

Fotografiet Kolding

Reportage fotograf Trekantsområdet

Jeg kan bestilles til at dække nyheder, koncert, messe, event eller lign. med billeder. Uanset dit budskab har jeg energien og udstyret. Dog er jeg endnu ikke udstyret med et pressekort. Afregningen kan være baseret på timepris eller efter et fast aftalt budget.

verdens bedste fotograf

Ejendom og boligfoto Kolding, Vejle og Fredericia

Er du ejendomsmægler/udlejer/rejsebureau eller andet og skal have præsenteret ejendommen med billeder, står jeg klar med udstyret. En høj billedkvalitet og den rigtige vinkel, sikrer i større grad et salg. Antallet af billeder er ubegrænset og prisen er yderst rimelig uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.

Frivillig fotograf?

Normalt kan jeg ikke bestilles, til at tage billeder gratis. Jeg skulle jo helst kunne leve af det. Men, jeg har een undtagelse for denne regel. Jeg støtter bl.a. gerne foreninger/organisationer med billeder, såfremt formålet med billederne ikke er kommercielt. Som minimum fordrer jeg dog, at få mine rejseudgifter dækket ind. P.t. er jeg tilknyttet som frivillig fotograf for bl.a. Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse m.fl. 

Hvorfor bruge en fotograf?

specielle fotojobs/firmaer:

Har du et job på f.eks. en boreplatform, er kranfører, helikopter-/jagerpilot eller lign. Udfører dit firma noget usædvanligt eller sjældent? Det behøver absolut ikke være ekstremt eller udendørs – bare dit job/firma ikke er ”almindeligt/normalt”. Er jobbet samtidigt typisk besat af f.eks. mænd og du er kvinde – eller det omvendte er tilfældet, er det et absolut plus! F.eks. hvis du er professionel jæger – og kvinde.

truck

Fotografiet kan mange ting idag

Jeg har udstyr og en masse viden omkring at tage naturbilleder. Skal du have taget nogle specielle billeder, tager jeg gerne udfordringen op! Afhængigt af hvilket billede der skal bruges, kan det potentielt tage lang tid at skyde det helt rigtige. Som naturfotograf handler det om 50% held og 50% ventetid. Vilde dyr er langt de mest vanskelige at tage billeder af. Det holder mig dog ikke tilbage for, at campere i naturen i dagevis, hvis det er dét, der skal til! Vi elsker Fotografiet og vi nyder opgaverne.

Bryllupper Trekantsområdet

Ikke to bryllupper er ens. Derfor har jeg ikke færdige pakker. Tilpasning til lige nøjagtig jeres behov og ønsker, giver langt de bedste billeder. Til forskel fra mange andre fotografer, tager jeg et ubegrænset antal billeder. F.eks. kan en opgave på 2 timer, sagtens genere 250-300 billeder. Sammen med den skriftlige aftale om, hvad, hvor og hvem der skal fotograferes, medfølger der selvfølgelig et skriftligt tilbud/budget, så i ikke får en økonomiske overraskelse.

Bryllupper Trekantsområdet

Jeg tager portrætbilleder nøjagtigt efter jeres anvisninger eller ønsker. Dog kan man sige; at billeder af ringe, buket, slør, hår, kjole m.v. er meget vigtige detaljer at få med. Antallet af billeder er ubegrænset. Samtlige billeder vil altid blive leveres digitalt, og I vil selv have mulighed for at udvælge billederne til albummet, hvis I ønsker det. Fotografiet er minder og dem kan man ikke få nok af!

Fotografiet

Fotograferingen kan foregå ved / i kirken eller et selvvalgt sted udendørs, såfremt vejret tillader det. Det er altid den pågældende præst, der suverænt bestemmer hvor og hvornår, der må tages billeder i kirken. Disse anvisninger følger jeg altid 100%. Skal billederne tages på f.eks. en båd eller andre lidt mere specielle/ekstreme steder, kan dette selvfølgelig også arrangeres.

Fotografiet

Konfirmation/barnedåb/student/fest

Fotograferingen kan foregå på samme betingelser, som ved et bryllup. Heri også reportage. Som altid optages der et ubegrænset antal billeder, som efterfølgende leveres. Har du nogle ideer til noget vi mangler omkring Fotografiet? Så skriv endelig til os!

Bryllupsreportage Kolding, Vejle, Frederica

En reportage fra dagen som dækker begivenhedernes gang i billeder. Jeg tager billeder af det der sker, men uden at afbryde eller begynde at lave opstillinger. Fotografering af receptionen og evt. festen om aftenen kan også indgå i denne type fotografering. Ligesom jeg også gerne laver reportagebilleder fra polterabend. Alle billeder leveres i fuld opløsning. Billederne er enkelt navngivet. Hvad bruger du selv Fotografiet til?

Fotografiet

Læs også: