For mig handler fotografi om at forevige minder, og udfolde mig kreativt. Med et simpelt klik på kameraet kan man stoppe tid og sted, og dertil putte det i en ramme og se på det til evig tid – det er fascinerende. Jeg er specialiseret i at fange øjeblikke, stemninger og flotte signatur billeder for mennesker jeg dårligt kender – og jeg elsker dette. Et godt portræt er sjældent det billede hvor du fokuserer på at smile, og lade være med at lukke øjnene. Vi leverer billeder digitalt.

For mig handler fotografi om at forevige minder

Vi rådgiver & hjælper med fremkaldelse af billeder

God erfaring indenfor de klassiske genre 

Efter nogle år i luften med vores virksomhed har vi valgt at skifte navn til BackYard Studio – af den simple årsag at vi har fundet ind til kernen af vores virksomhedskoncept og vores grafiske fotostil. Vi leverer nemlig billeder til den kreative del af dansk erhvervsliv – til virksomheder der søger et nordisk billedunivers og en kommerciel og kreativ vinkel i deres fotografiske udtryk.

event lokale og deltagere

Company shooting betyder, at vi stiller en af vores dygtige fotografer til rådighed en dag til at fotografere jeres virksomhed og medarbejdere. Billederne vil herefter blive lagt ind i jeres eget fotorum på en lukket hjemmeside – klar til download og brug i jeres tryksager eller på jeres hjemmeside.

Bramdrupdam e-sport kolding

Kampagnebilleder

  • Billedet må bruges i en større kampagne sammenhæng – annoncer, outdoor og større virksomheds kampagner og introduktioner – gælder både print og digitalt. Rettighederne gælder kun danmark.
  • Billederne må bruges til enkeltstående kommunikation i elementer som web, social medier, brochure, præsentationer mv.
Kampagnebilleder

BackYard er både fotografer og et billedbureau

BackYard er både fotografer og et billedebureau, som varetager virksomheders billedbehov og giver fotorådgivning på mange niveauer.

Vi tror på, at det gode billede kan gøre en forskel. Vi analyserer virksomhedens behov og lægger en fast billedpolitik og fotostrategi, som kan bidrage til at skabe en væsentlig merværdi for den enkelte virksomhed. Vi mener, at en fotostrategi er et lige så vigtigt element som virksomhedens grafiske identitet. Fotostrategien er en afgørende hjørnesten i den generelle kommunikation.

arbejdssituation

Vores koncept

Vores koncept betyder, at virksomheden får adgang til en kvalitets-fotodatabase, som opfylder virksomhedens behov for gode, spændende og inspirerende fotos. Virksomheden betaler et årligt abonnement og kan herefter frit downloade fotos uden at tænke over pris, format, hvor billedet bruges og hvor ofte. Alle disse besværligheder undgås. Download og du er klar til kommunikation.

Se flere flotte billeder fra erhvervsfotografering

Fotograf hyret

Jeg brænder for, at skabe spændende og smukke billeder

Jeg brænder for, at skabe spændende og smukke billeder, såvel i studie som på location. Jeg er af natur meget perfektionistisk, kreativ og kæmper til jeg opnår mine mål – denne stædighed gør også, at jeg brænder for at skabe lige netop det billede du søger. Fotografering er min store passion og jeg elsker, at kunne glæde andre mennesker med mit arbejde.

“Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow” said by Imogen Cunningham
Never be fully satisfied with what you’ve done. It’s very likely that your best photograph has not yet been captured.