BackYard Studio tilbyder fritlægning af billeder og fotos ved brug af Photoshop, hvor vi fritlægger med Photoshops pen tool. Specialiseringen gør, at vi arbejder hurtigt og professionelt på dine billeder til yderst fornuftige priser. Det hele sker online, hvilket gør processen nem og ubesværet. 

Hvad er fritlægning?

Når man fritlægger eller masker et billede, skæres det overflødige i billedet væk. Man fjerner dermed det, man ikke vil have med. Tilbage er det fritlagte motiv, som kan manipuleres med på utallige måder. Vores kunder bruger bl.a. billederne i kataloger, brochurer mm.

Hvordan fritlægger I mine billeder?

Det afhænger af dig. Når du uploader dine billeder så send venligst en email med beskrivelse af den del af billedet du gerne vil have fritlagt og så klarer vi det for dig.

Læs artiklen: Hvorfor bruge en fotograf?

Fritlægning af billeder

Når BackYard har fritlagt dine billeder

Når BackYard har fritlagt dine billeder, sender vi dem retur med WeTransfer med mindre andet er aftalt. Når vi sender billederne retur med WeTransfer, ligner de til forveksling det originale billede. Eneste forskel er også, at vi har lagt en path (sti) i billedet. Stien skal aktiveres, hvorefter du selv kan ændre dit path billede til hvid eller transparent baggrund ved at skifte billedflade (lag) i Photoshop. Hvis du ønsker det, kan BackYard sende dine billeder retur med hvid eller transparent baggrund i stedet for path. Du skal blot specificere det ved afgivelse af ordre. 

Vi sender billederne til jer med WeTransfer

Vi sender billederne retur i det format, vi modtager dem i (f.eks. JPEG, TIFF, PSD, EPS). Eneste undtagelse er, hvis billederne er meget komplekse og kræver, at vi arbejder på dem vha. Alpha Channel (f.eks. hår der skal fritlægges eller andre krævende smådetaljer). Hvis vi benytter Alpha Channel til fritlægning af dine billeder, sender vi som hovedregel billederne tilbage i PSD format. 

Brug for et kompetent webbureau?

Ekstra billedbehandling

Vores ekstra billedbehandling inkluderer: restaurering af billeder retouchering farvekorrektion forstærkende billedeffekter billedmanipulation bearbejdning af logo og farvelægning af tegneserier. Se eksempler på vores billedbehandling her på hjemmesiden.

fotograf

Andre services end fritlægning?

Ja, vi kan skam andet end at fritlægge billeder. Vi har nogle meget kompetente grafikere på Filippinerne, som er fuldt ud i stand til at levere forskellige former for billedbehandling. Eksempelvis:

  • Farvekorrektion
  • Retouchering af billeder
  • Renovering af billeder
  • Forstørrelse af billede
  • Bearbejdning af logo
  • Farvelægning

Restaurering af billeder

BackYard restaurerer gamle, slidte eller på anden vis beskadigede billeder, så du kan bevare dem for eftertiden. Den sidste finpudsning af dine billeder. Retouchering af billeder dækker f.eks. lysning af tænder fjernelse af briller eller som set nedenunder genskabelse af dele af et billede. Ændring af dine billeders farverum i CMYK (til tryksager) eller RGB (til skærm). Forstærkede effekter kan hjælpe dig med at fremhæve dele af dit billede. Det kan også hjælpe dig med at fjerne       skidt eller snavs fra billedet og samtidig kan det gøre kedelige billeder mere livlige.

Læs også: