Bliv en dygtig fotograf – Et fotokursus ved en professionel fotograf, der har været i branchen i over 10 år og klarer sig godt. På vores fotokursus lærer du hvordan du selv kan lave flotte modefotos, portrætter, feriebilleder, billeder af dine børn og kæledyr m.m.

fotokursus og fotoundervisning

Der er netop udkommet en helt ny type fotoundervisning fra os hvor du blandt andet bliver taget med ud og lave modefotografering på en båd i Aarhus havn. Du kan lære at lave dine egne modefotos og portrætter. Alt det kræver, er et digitalkamera lidt lysudstyr der findes i de fleste hjem, og så lidt undervisning i, hvordan billederne tages og efterfølgende redigeres. 

Hvor foregår undervisningen?

Den kan foregå i vores fotostudie eller on-location. Se video fra vores fotostudie:

Alt undervisning leveres af fotograferne fra BackYard Studio

Alt undervisning leveres af fotograferne fra BackYard Studio, som siden 2010 har arbejdet som professionelle fotografer. Fotoundervisningen består en komplet pakke hvis i tilvælger alle moduler. Det er alt lige fra basis kamera teknik til lys-lægning til hjemmesidedesign og opsætning af denne. Undervisningen handler ikke kun om modefotografering. Mange andre emner tages op, f.eks. hvordan du laver flotte billeder af børn, kæledyr og hvordan du får spændende billeder med hjem fra dine rejser.

Her er vi ude på en portrætfoto shoot on-lcation ved Børkop Vandmølle:

Billedbehandling

Undervisningen kommer selvfølgelig også omkring billedbehandling, Vi hjælper også med at lære dig at indstille dit digitalkamera korrekt, ud fra de de mest almindelige typer optagelser. Du lærer at overføre billederne til computeren samt at billedbehandle. F.eks. hvordan du let kan fjerne røde øjne, få flotte sort/hvide billeder, rette en horisont osv. Du lærer også at undgå de klassiske fejl, såsom finger foran blitzen, forkert opladning af batterier samt at undgå at gemme billederne i forkerte formater og størrelser. Sidst men ikke mindst vises rekonstruering af fejlagtigt slettede billeder på ram kortet. 

Du bliver bare bedre og bedre

Vi giver dig også mulighed for fordybelse i lysets anatomi, billede kompositioner, perspektiver og timing samt de tekniske aspekter ved digital fotografering. Vores fotokursus er skabt på basis af de erfaringer vi har draget, som kommercielle fotografer. Vi har hjulpet rigtig mange almindelige foto interesserede mennesker med at løse deres fotoproblemer, såsom forkert lyssætning, uskarpe billeder, uinteressante kompositioner osv. Og vi har fået mange tilbagemeldinger på især at vores kursister føler de er meget mere trygge ved deres kamera og billedbehandling efter vores guides og kursus.

Læs flere artikler: