Engang hyrede jeg en fotograf til en opgave. Det var bestemt ikke biligt, og jeg var noget skuffet over relsultatet. Efterfølgende tænkte jeg længe over udfaldet, og det endte med at jeg selv købte et kamera. Teknik har altid været en stor del af mit liv, og det varede ikke længe før jeg gravede dybt ned i det gamle håndværk kombineret med den morderne teknoligi. Interessen voksede hurtigt og lysten til at udvikle min kunnen hænger stadig ved.

portraetfoto

I dag rejser jeg land og rige rundt, for at lave billeder folk bliver glade for. Foruden et komplet mobilt setup, har jeg også et lille atelie beliggende i Kolding, hvor jeg laver billeder efter folks egen ønsker. Alt sammen med ideen om at lave flotte billeder til fornuftige priser.

Hvordan tager man billeder?

man bruger sit kamera. At bruge sit kamera er en stor opgave i sig selv. Enten bliver de gode eller også er de dårlige, men med lidt indstilling og foran computeren kan man gøre meget. Lightroom er det program der bruges når billederne skal redigeres.

Interessen for kamera opstod efter første køb af kamera, et lille Canon kamera, som så er blevet udvidet til bedre kamera med tiden. Efter mit køb af spejlrefleks, er der nye døre der har åbnet inden for fotografi. Fang og skyd et billede. Canon Eos Mark III er et vandtæt kamera der kan skydes i alt vejr, frost, sne og regn, selv under vand. Canon Eos Mark III er et dyre kamera der kræver lidt mere, men skyder rigtige gode billeder især med de rigtige objektiver.

Læs mere her: