Ofte Stillede Spørgsmål til bryllupsfotografering – Har vi samlet en liste over nogle af de spørgsmål vi oftest møder. Forhåbentlig finder du svar på det du søger i denne liste, men skulle du have problemer eller forsat have spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

Bryllupsmessen – er den et besøg værd?

Ofte Stillede Spørgsmål til bryllupsfotografering

Leverer i alle bryllupsbillederne i tager?

Af tekniske årsager vil der altid være billeder som ikke lever op til vores strenge krav. Andre billeder har måske bare ikke det visuelle indtryk vi søgte eller er identisk med et andet og derfor kasserer vi nogle billeder.

Hvor mange bryllupsbilleder leverer i?

Vi vægter altid kvalitet over kvantitet og derfor garanterer vi heller ikke en bestemt mængde bryllupsbilleder. Derudover varierer det også alt efter tid og event, så det er ikke altid til at garantere at bestemt antal – Et forsigtigt bud ville lyde på mellem 15-30 billeder i timen, men vi stiller ingen garantier på antal. Til gengæld garanterer vi at de billeder vi leverer er af top kvalitet og det er i vores optik dét som tæller.

Hvor mange bryllupsbilleder leverer i?

Lokalerne ved vores reception er meget mørke, kan i klare det?

Helt bestemt! Med nutidens teknologi i kameraer kan de nærmest se bedre i mørke end vi kan, og hvis stedet tillader det kan vi opsætte vores egne flashes og skabe vores eget lys som perfekt belyser stedet og brudeparret.

Har du overvejet at få lavet en boudoir fotografering til morgengave?

Redigerer i samtlige bryllupsbilleder i leverer?

Ja, samtlige bryllupsbilleder bliver individuelt efterbehandlet af os i større eller mindre grad. Dette kan være alt lige fra beskæring, farve-korrektion, lysjusteringer, osv.

Redigerer i samtlige bryllupsbilleder i leverer?

Vil i tage billeder til vores bryllup?

Ja! Altid en af os og nogengange en assistent eller assisterende fotograf. Du kan læse mere om vores priser for bryllupsbilleder eller kontakte os med det samme for et tilbud på præcis dine ønsker.

Hvor lang tid bør vi sætte af til bryllupsbilleder?

Det kan vi tale meget mere om under vores forberedende møde, men vi forslår altid at sætte 1-1,5 timer af til billeder. Man kan aldrig have “for meget tid” og regn altid med at være 30 minutter bag tidsplanen.

Hvor lang tid bør vi sætte af til bryllupsbilleder?

Bør vi lave en First Look før vielsen?

Det er helt op til jer, men det er klart nemmere at få alle billederne overstået før vielsen, så i kan tage direkte til receptionen og møde jeres gæster.

Har i noget imod hvis vores gæster tager billeder under brylluppet?

På ingen måde! Vi vil dog påpege at det sommetider sker at “Onkel Henning” får ødelagt et billede ved at sidde på gangen og tage billeder eller komme i vejen på andre måder, så det er generelt en god idé at sørge for at folk ved at vi er til stede og nok skal sørge for at fange alle de vigtige øjeblikke.

Hvor lang tid går der før vi modtager vores billeder?

Vi tillader os selv god tid til at gøre et godt stykke arbejde med hvert billede, så ved bryllupsbilleder leverer vi indenfor 2-4 uger. Ved andre typer billeder leverer vi oftest inden for 1-2 uger.

Hvor lang tid går der før vi modtager vores billeder?

Bruger i RAW eller JPEG?

Vi skyder altid i RAW, hvilket er klart det bedste. Vi leverer dog aldrig rå RAW filer.

Hvad leverer i ved Digital Download?

Ved digital download modtager i et link til jeres billeder hvor i nemt og bekvemt kan download disse til jeres computer. Inkluderet i downloaden er samtlige redigerede billeder i; fuld opløsning til PC brug, fuld opløsning egnet til print, og reduceret opløsning som er perfekt til at uploade til f.eks. Facebook eller andre steder på nettet.

Hvordan ser den Personlig Hjemmeside ud som i tilbyder?

Den personlige hjemmeside indeholder alle de smukke billeder fra jeres bryllup, samt en sektion med lykønskninger fra jeres gæster. Vi viser jer mulighederne for jeres helt egen hjemmeside på vores forberedende møde når i bestiller os til bryllupsbilleder.

Find inspiration hos en dygtig bryllupsfotograf