Hvad siger kunderne?

Tusind tak for sidst og for de fantastisk dejlige billeder, som du har sendt os. Vi er virkelig glade for dem og i det hele taget overtilfredse med hele din indsats 
omkring vores bryllup. Endnu engang tusind tak for det.

Mads og Iben Fauerholt, Vejen

Først og fremmest mange tak for en sjov og dejlig oplevelse sammen med dig på vores bryllupsdag. Det var virkelig behageligt og afslappet. Og også mange tak for de flotte billeder, som kom ud af det. Vi er helt vilde med dem! De er bare super gode. 
Tak for denne gang.
Mange venlige hilsner fra

Lasse og Anne-Birgitte, Rødding

Tusind, tusind tak for de flotte billeder vi fik med posten i går. Vi er SÅ glade for at vi valgte at have dig med hele dagen. Du har bare fanget så mange gode øjeblikke og taget et superdejligt billede af knægten med sin oldemor ;o).Flere af vores gæster har bemærket hvor sød du var og hvor lidt man bemærkede dig under festen. Det skal du have en stor tak for. Du kan være sikker på en fremtidig kunde i os og vi skal varmt anbefale dig til alle vi kender.
De bedste hilsner

Jesper & Maiken, Silkeborg

Tusind tak for billedserien fra Isabellas konfirmation. Vi er alle rigtig, rigtig glade for resultatet, og jeg fik mit ønske opfyldt om barn, hest og det hav jeg holder så meget af – og stranden tog sig da helt utroligt ud den dag. Isabella er også selv meget glad for billederne, det var vigtigt for hende at have hesten med. Personligt havde jeg forventet at foretrække billederne i sort/hvid, men med det fantastiske farvespil du har fået fremhævet, er det svært at vælge. Selve optagelsen var spændende og behagelig og står nu som en af dagens mange gode oplevelser.  
Mange hilsner

Familien Horst

Vi ville lige sige dig tusind tak for fotograferingen i lørdags. Det hele virkede meget naturligt og afslappet. Og det var rigtig dejligt, du var med ved vores familiedag også. Vi glæder os meget til at se billederne. 
Tusind tak for god behandling. 
Kærlig hilsen

Hele Familien Thomsen
familefoto kolding

Billederne er helt fantastíske! Og bekræfter at fotograferingen er nogle af de bedste penge vi har givet ud i forbindelse med brylluppet. Skulle vi holde bryllup nu, med den erfaring vi har nu er det eneste som skulle ha været anderledes, at du skulle ha fotograferet under hele festen. – Som sagt med din naturlige måde at være til stede på sammenholdt med de virkelig smukke billeder du tager,
– så havde det været toppen at du også havde været med ved festen. Er så glad for du også var med til ceremonien. 
Der er ingen af os, som er særlig fotogene – og især Mark har det meget kunstigt med det, – men du har fået ham til at slappe af og oven i købet se ud som om han nyder det…. Tak.
Kærlig hilsen

Mette og Mark
bryllupsfotos

Tusind tak for de rigtig mange flotte billeder og dit venlige sind. Man blir jo helt overrasket over det er os, når de er så flotte :-))) De falder absolut i vores smag, og er skønne – så vi er meget glade for at du ville påtage dig opgaven. Og vi vender helt sikkert tilbage igen……… :-))
Mange kærlige hilsner 

Marie og Thomas

Lige en lille hilsen fra Asger og familie.. 
Vi synes bare at de billeder du tog af Asger er rigtig flotte;).. vi synes også at du er rigtig god til og fotografere børn, det er vi meget imponeret over. det er i hvert fald ikke sidste gang at vi skal have taget billeder hos dig:)… med venlig hilsen

Asger, Tine og Klaus

Tusind tak for usb´en med Malthe. De er bare gode, og det er som vi ser ham i dagligdagen, en lille glad dreng med et glimt i øjet. (og glimtet har du netop fanget på billederne) 

Sigurd og Hanne, Esbjerg

Tak for de skønne billeder af vores to piger – endnu engang har du bare fanget dem i det rette øjeblik! Og de bragte STOR glæde juleaften hos familien.
Er overrasket og glad over billeder af My. Troede slet ikke de ville blive så skønne, fordi hun ikke kunne li blitzen.
Det var hyggeligt at ses igen, og Karla er helt tryg ved dig.
Mange hilsner fra

Kathrine og familie

Vi vil blot sige jer tusind tak for de fantastiske billeder i tog i forbindelse med vores bryllup i juni Måned ved Koldinghus. Vi er meget, meget tilfredse med resultatet og hele jeres håndtering af fotograferingen. Både før, under og efter. Og i kan noget med børn! Tak for det. Vi vil meget gerne benytte os af jer en anden gang og har givet jeres oplysninger videre til vores familie og venner, der alle har beundret jeres arbejde. Tak for et flot udført professionelt stykke arbejde. Vi er jer meget taknemmelige for at have foreviget denne store dag. Havde vi kendt jeres håndværk, havde vi valgt en større bryllupspakke.

Lisbeth og Emil, Strib