Søger du efter en dygtig professionel fotograf med eget fotostudio i Kolding? Vil du gerne have lavet en fotografering i fotostudie i Kolding eller i Trekantsområdet?

En flot portfolio bruges i mange henseende, til dig selv, arbejde, fremkaldelse til gaver, Facebook, datingbilleder og minde om dagen og den tid i livet billedet er lavet i.

portræt

portrætfoto i studiet

Vores erfaring indenfor portrætfoto i studiet, gør det muligt at lave lige nøjagtig det du søger. Mange er usikre på hvilken type billeder de vil have lavet – og der kommer vi ind i billedet med forslag og vejledning før og på dagen. For at lave de helt unikke billeder til dig – udnytter vi lys og skygger for at bringe det frem i billedet vi ønsker. Til dette ligger vi stor vægt på stilrent efterbehandling i photoshop. 

gruppefoto kolding

Inden du beslutter dig for at få lavet dig en serie billeder, skal du vide, at dine ideer og forventninger bliver vel modtaget. Det er nemlig de første skridt til et personligt portræt.

sjovt og udfordrende at blive fotograferet i et fotostudie

Det kræver ingen erfaring at få lavet billeder, og for dig som ikke har prøvet det før – stilles der ingen krav til dig som person, vi får dig til at føle dig tryg og i gode hænder med kyndig vejledning. Ingen er supermodel på første, andet eller tredje optagelse. Det er noget der kræver erfaring og instrukser fra fotografens side af. 
Når dette så er på plads, fanger vi dine naturlige udtryk – og det at lave billeder begynder at blive sjovt og udfordrende.

Fotografiet

Det kan godt betale sig at gøre noget ekstra ud af din makeup og hår. Det kan gøres selv, eller du kan betale lidt ekstra og få en stylist på opgaven inden optagelsen. En professionel makeup artist er godt givet ud, og tilføjer noget nyt til dit look, og udfordrer derfor dig og dine billeder.

et anderledes portræt

Til et anderledes portræt, må du gerne søge inspiration i dagligdagen som kan beskrive dine ønsker. On-location tilbyder en kæmpe scene af muligheder. Det kan være en location med personlige oplevelser, eller steder hvor skov, vand, byliv, aften og dagslys sætter rammen om billedet – sæt fantasien løs, der er ingen dårlige ideer!  Tag gerne en kammerat eller en veninde med til optagelserne, det er altid rart med lidt moralsk støtte.

Har du et skjult talent, så lad os bruge det i dit portræt. Alle fysiske aktiviteter og særlige evner kan blive en god vinkel til dit portrætfoto, som tilføjer personlighed og dybere mening. Vi giver dit billede noget særligt – og kaster nogle ideer op i luften, vi har altid en kreativ indgangsvinkel til dig!

Læs også: