Et kreativt og anderledes portræt, giver nemlig en oplevelse af dig, som du kan mindes og bruge til alverdens ting. Dem der kommer her hos mig søger et utraditionelt og nyskabende portræt af sig selv eller flere – i et afslappet og kreativt miljø. Min erfaring indenfor portrætfoto, har sået mange frø i studiefotografering og som on-location fotograf i kreative erhvervsløsninger og reklamefoto, krydret med elementer fra kreativt fotografi.

photoshop arbejde

Til dette ligger jeg stor vægt på rent og flot photoshop arbejde på hvert billede efterfølgende.  Inden du beslutter dig for at få lavet dig en serie billeder, skal du vide, at dine ideer og forventninger bliver vel modtaget. Det er nemlig de første skridt til et personligt portræt. Som fotograf ligger jeg meget vægt på et udadvendt og åben arbejde, som får dig til at føle dig tryg og i gode hænder. Ingen er supermodel på første, andet eller tredje optagelse. Det er noget der kræver erfaring og instrukser fra fotografens side af. 

ægte udtryk og følelser

Størstedelen af mit arbejde foregår spontant, med ægte udtryk og følelser – da dette er vejen frem for det bedste portræt. Du er velkommen til at tage en ven eller veninde med til dine optagelser, de kan give feedback imens vi skyder billederne og være gode til at vælge dine bedste billeder ud når vi er færdige. Hertil udvælgelsen vælger vi de bedste skud fra dagen som jeg efterfølgende billedbehandling/retouch på, og får løftet portrætterne til dine forventninger. 

Det kan godt betale sig at gøre noget ekstra ud af din makeup og hår – Her er en professionel makeup artist godt givet ud, og tilføjer en masse til dine billeder.  Til et anderledes portræt, må du gerne søge inspiration i dagligdagen som kan beskrive dine ønsker. 

On-location

On-location tilbyder en kæmpe scene af muligheder. Det kan være en location med personlige oplevelser, eller steder hvor skov, vand, byliv, aften og dagslys sætter rammen om billedet – sæt din fantasi løs, der er ingen dårlige ideer!   Har du et skjult talent, så lad os bruge det i dit portræt – Alt fysiske aktiviteter og særlige evner kan vinkles til et portrætfoto med dybere mening, og derved give dit billede noget særligt.
– Vi planlægger dine behov fællesskab, har altid en kreativ ide til et fotoshoot! Et portræt er ikke kun et portræt – det bliver en oplevelse. 

Læs mere: