Portrætter og familiefotos

Fotosessions er til enhver lejlighed. Her betaler du udelukkende for den tid jeg bruger. Så prisen er den samme, uanset hvad du skal bruge billederne til. Det kan f. eks. være portrætter, familiebilleder, konfirmation, dåb, student – eller bare fordi du vil have nogle flotte billeder af dig selv. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, men er dog ikke bleg for at komme med kreative forslag, der kan gøre dine billeder endnu bedre. Fotograferingen finder sted i mit atelier eller udendørs i haven, hvis vejret er til det. Indendørs kan du følge med på skærme i rummet, efterhånden som billederne bliver taget.

familefoto kolding

Skolefotopakker – helt traditionelt

Vi laver én opstilling og skyder en kort serie, indtil der er et godt billede. Bagefter kan du selv vælge det billede du ønsker til pakken.

Tusindvis af mennesker har siddet foran min linse. Tiden som skolefotograf gav erfaringen med de små poder, og de større af slagsen føler sig også trygge, når linsen peger på dem. Der skal også være plads til fis og ballade! Smilene kommer nemt, og glæden er stor når man ser resultatet. Jeg elsker at arbejde med mennesker. Derfor er det også en kunst at tilføre en død ting det liv, der er med til at skabe en stemning, en stil og et udtryk. Baggrunden i ejendomsfoto præger mit syn på profil- og salgsorienteret fotografi og grafik.

Fra det gamle mørke og svedige mørkekammer på min skole, og til digitalteknik mere end 20 år senere – ja, rejsen er stadig lang og spændende. Nye teknikker, bedre produkter og større muligheder, gør at der stadig er rigtig mange gode grunde til at gå til fotografen i ny og næ.

DÅB

Dåbsbørn er ikke altid lige glade for at blive fotograferet og specialt ikke på selve dagen, men det lykkedes os altid at få nogle dejlige billeder af både barnet alene og med familien.

KONFIRMATION

Det er en god tradition at få konfirmanden fotograferet professionelt, til glæde for familien nu og konfirmanden senere i livet. Det er sjovt at være fotomodel og det kan også gøres utraditionelt, evt. ude eller i hjemmet. Familien skal også være med på nogle billeder. Billederne kan leveres i flere forskellige udformninger og album.

STUDENT

Student! Det skal da fejres, også med nogle gode professionelle billeder. Studenter og sommer hører sammen, så hvorfor ikke lade os tage billederne udendørs. Tag også familien med ved denne lejlighed, inden “ungen” flyver fra reden.

portrætbillede

Et portrætbillede skal afspejle personen bag portrættet, hvad enten det drejer sig om det hyggelige portræt til familien eller det dynamiske til erhvervsbrug.  Vi har en special “miniportræt” fotografering i sort/hvid til erhvervsbrug, med meget hurtig levering. Kan også leveres digitalt.

BØRN

Børn er dejlige i alle aldre og vi elsker at fotografere dem lige fra 0 år og op efter. Vores speciale er de håndlavede sort/hvide portrætter.
 Vi har børneserier i flere størelser og mapper, også som årsfotografering.

Boudoir

Boudoirportrætter udtrykker din kærlighed til manden i dit liv. Foruden den oplagte morgengave er der flere gode lejligheder til at give ham en sådan meget personlig gave.

Læs også: