Fotografering af personligt portrætfoto ved Børkop Vandmølle

Vi startede denne skønne forårsdag med en personlig portrætfoto serie ved Børkop Vandmølle små 10 kilometer udenfor Vejle Centrum. En lille skøn og romantisk oase, der oser af stemning, afslapning og masser af hygge. Den unge i videoen skulle bruge nogle nye billeder af sig selv til sin personlige Facebook, Instagram, Twitter og hjemmeside. Vi valgte Børkop Vandmølle, da området ligger skønt i naturen og her er masser af ro til fordybelse og tid til billeder uden den store forstyrrelse.

Børkop Vandmølle, Vandmøllevej 4, 7080 Børkop

Fotografering af personligt portrætfoto ved Børkop Vandmølle

Fotograf Børkop

Vi har efterhånden haft en del opgaver, som fotograf Børkop. Det vi selvfølgelig rigtig glade for. Vi har lavet billeder til mad magasiner, erhvervsbilleder, portrætfotografering, familiebilleder og bryllupsfoto i Børkop. Vi har også fotograferet flere events i Børkop. Herunder events på Børkop Vandmølle igennem tiderne. Skal i bruge en professionel fotograf i Trekantsområdet, så er BackYard-Studio et godt bud. Vi har mere end 10 års erfaring og vi leverer billeder til både private og erhverv i Kolding, Vejle og Fredericia.

Book din fotograf til portrætter

Vil du gerne have lavet nogle nye portrætter af dig selv, af familien, jeres børn eller den lille nyfødte? Så kan i vælge at få billederne taget i naturen som i vores lille video her. Eller vi kan komme hjem til jer i privaten og fotografere. Ingen fotoopgaver er for små til os. I er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Så får vi en uforpligtende snak om fotografering i vores fotostudie, i naturen eller hjemme hos jer selv.

Se flere billeder fra Børkop her