Skal du bruge en fotograf til at levere billeder fra jeres store dag i Trekantsområdet? For de allerfleste, er brylluppet en af de mest skelsættende begivenheder i ens liv. Hvordan indfanger man bedst stemningen, atmosfæren og romantikken ved denne store dag? Man hyrer selvfølgelig en bryllupsfotograf.

bryllupsfoto

Fotografering før, under, efter vielsen

Fotografering før, under, efter vielsen og udenfor kirken (rådhuset), hvor I modtager lykønskninger, samt under den efterfølgende fest, med alle de glade gæster, vil der være mange uforglemmelige øjeblikke. Lad os hjælpe jer med at bevare disse pragtfulde minder, i form af nogle gode fotografier. Vi sætter en ære i at I er fuldt tilfredse, da vi får 30-40% nye kunder via “mund til mund” metoden.

bryllupsfotografering

Det er en stor dag

Det er en stor dag, med mange indtryk og oplevelser man aldrig glemmer. – Vi fanger de bedste øjeblikke fra jeres bryllup, således at I altid kan mindes jeres store dag. Når limousinen er kørt, middagen spist og buketten er visnet, er det billederne, I skal glæde Jer over. Vi er fleksible og følger gerne brudeparret rundt til forskellige steder, hvor der skal fotograferes. Det er altid muligt at få lavet et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine/jeres ønsker.

jeres bryllup

Bryllupsbillederne

På nedenstående kan I læse om, hvor vi tager bryllupsbillederne, hvor mange billeder I kan forvente, hvad man skal tænke på ved bryllupsfotografering. I dag er det meget populært af få taget sine bryllupsbilleder i det fri. Skov, parker, stranden, søer, i en forladte bygninger eller et sted man bare holder af eller har et specielt forhold til, er yndede mål når bryllupsbillederne skal tages. Og stilen kan være mere eller mindre reportage/action sådan som I ønsker det. Men alt kan lade sig gøre, bare man planlægger det godt.

I bør dog altid huske at have alternativer klar, hvis vejret skulle vise sig fra sin mindre pæne side med regn.

Bryllupsbillederne

Bryllupsportrætter taget af brudeparret

Det en vigtig ting, at der kun er et minimum af mennesker omkring parret, når vi tager billederne. Det er ulige nemmere at skabe en intim og hyggelig atmosfære, hvis der ikke står 10-20 bryllupsgæster bagved og kommer med små kvikke bemærkninger. Derfor er det en god ting at stille op til “familiefoto” ved kirken, og så køre et andet sted hen og tage de “rigtige” billeder.  Når vi tager de officielle bryllupsbilleder leverer vi mange forskellige skud. Jo mere tid, jo flere billeder. (billeder fra jeres store dag)

Bryllupsportrætter taget af brudeparret

Hvor lang tid tager bryllupsfotograferingen?

Vi plejer at brug en lille time på de officielle bryllupsportrætter. Vi vil selvfølgelig gerne have længere tid til selve fotograferingen på optagestedet. Husk: Kørsel til en eventuel lokation tager også tid.

bryllupsbilleder

Billedbehandling

Hvis I vil have billedbehandlet de digitale billeder, så de bliver mørkere, lysere, beskåret i størrelsen, mere kontrastrige i farverne, eller andet, så kan det sagtens lade sig gøre. I kan også gøre det selv, eller I kan bede mig om det på nogle udvalgte billeder. (billeder fra jeres store dag)

billeder fra jeres store dag

Læs mere:

Hvad siger kunderne?

Vi er meget tilfredse med resultatet, du har fået alt med – forstår godt hvis du har været træt da du tog hjem. Vi glæder os til at få materialet og kan kun endnu engang takke dig mange gange for dit kæmpe stykke arbejde på Dronninglund Slottet i August

Line og Jesper Toftgaard

Endnu engang nogle kanon gode billeder. Vi er så glade for vi fandt dig, du er, ud over vores ringe, de bedste penge der givet ud til vores bryllup. Vi kan slet ikke takke dig nok!!!

Fam. Andersen
bryllupsfotograf

Det er bare så gode billeder og meget hurtigt. Det er vi meget glade for. Vi vil gerne se alle billederne herhjemme, inden vi kommer ind til dig og vælger. For vi tror, at det kommer til at tage lang tid. Håber, at det er okay? 

Maiken og Lasse

Så er vi kommet hjem fra ferie!!! Vi har kort kigget på billederne fra brylluppet ved Hotel Hjerting…og de ser meget fine ud! Det ser ud som om at vi har samme smag hvad angår hvilken billeder der er ekstra gode og derfor også er blevet i sort/hvid!!!! Rigtig flot arbejde. 

Pelle og Maria Lundgaard
bryllupsfoto

Vi har lige set alle de billeder fra vores bryllup på Odd Fellowi Odense, du har sendt til os, og de er bare super super gode. Tusind tak for i lørdags, du var helt i top, alle gæsterne var meget imponeret over dig. Du må også meget gerne bruge vores billeder på din hjemmeside, hvis du har lyst. Ang. de 5 bonus billeder, har vi valgt disse… 0130-b,jpg , 0134,jpg , 0135,jpg , 0213,jpg og som det sidste, kunne vi godt tænke os det første billede du sendte til os, hvor vi står på den kommende tagterrasse med solnedgangen i baggrunden, hvis det kan lade sig gøre. Glæder os til at få alle billederne. 

Morten og Iben, Viborg

Vi sidder og beundre vores super flotte billeder og nu sidder vi og snakker om at få dem alle på papir. Mange tak endnu engang, de er helt sikkert de bedste billeder der nogensiden er taget af os.

Pia Samuelsen

De er super gode alle sammen og det har været meget svært at vælge, det er endt med at jeg måtte vælge, da Jens er vild med dem alle.
Du har virkelig ramt os, jeg har både grint og grædt imens jeg har siddet og kigget dem igennem, har virkelig aldrig set så gode billeder af os…. 

Torben og Lisa Tanghøj
bryllupsfoto

Billederne kan sagtens godkendes som de er – vi udvalgte blot så der var list forskelligt i sortimentet – og vi havde selv svært ved at se, hvad der skulle kunne gøres – for vi synes de var gode som de var – men udvalgte dem vi synes bedst om – i bredt udvalg (nogle af os hver især, nogle sammen, nogle i hel figur, halv figur og nogle nær…. så lidt af hvert). Som sagt ellers er billederne bestemt godkendt – vi er helt tilfredse med resultatet. 

Mads og Lasse, KBH
bryllupsfotos

Tak for billederne fra den store dag på Den Gamle Grænsekro. Vi er meget tilfredse med det vi har set indtil nu. Vi er utroligt imponerede over så hurtigt du har sendt os billederne. Vi er meget glade for at vi valgte dig som vores bryllupsfotograf. Du var yderst behagelig at være sammen med og vi følte os på intet tidspunkt “opstillede” – håber du forstår hvad vi mener. 
Du forstod at skabe en afslappet atmosfære. 

Tonny Knudsen og frue

Jeg har slet ikke fået sagt 1000 tak for det flotte arbejde du udført ved vores bryllup på Koldinghus, vi er meget tilfredse. Nu har vi endelig fået overstået alle efterveerne efter arrangementet og har nu fået kigget alle billeder igennem. Jeg har skal bruge nogle billeder (julegaver) til de ældre i familien. 

Mathe og Stine

Tusind tusind tak for en helt igennem fantastisk dag og aften ved vores bryllup på Vejefjord Hotel. Tusind tak fordi du havde lyst til at være en del af vores store dag – vi har ikke fortrudt et sekund at det var dig vi valgte :o) Vi er ovenud tilfredse med billederne og ikke mindst dig og dit fantastiske stykke arbejde.. det var dejligt at se hvordan du bl.a. integrerede dig med vores gæster og samtidig var meget neutral.. du var meget behagelig og diskret og vi synes du har fanget rigtig mange gode øjeblikke.. vi har også kun hørt pæne ord fra vores gæster. Vi havde i første omgang slet ikke ønsket en hel dags fotograf til vores bryllup, men vi besluttede os alligevel for at hyre dig hele dagen og det har vi ikke fortrudt et sekund, da vi nu sidder med hele vores dejlige dag i billeder… dette havde ikke været det samme med engangskameraer! Vi kan se på de billeder igen og igen .. og det eneste vi fortryder lige nu er at vi ikke tog en extra time ;o)) Vi håber at du har hygget dig og følt dig godt behandlet hos os.  Professionelt arbejde, meget flotte billeder, diskret og alligevel nærværende og på – det kunne ikke have været bedre.

Ina og Ingolf, Vejle