Genoplev bryllupsdagen med stemningsfulde, romantiske og unikke bryllupsbilleder, hvor vi tilbyder hele 4 forskellige bryllupspakker at vælge imellem. Vi lægger stor vægt på at fange stemningen fra Deres store dag, uanset om De vælger et klassisk kirkebryllup, rådhuset, eller et helt tredje sted. Målet er at skabe billeder, der kan genopleves resten af livet.

bryllupsbilleder kolding

Hvis De skulle være interesseret i at benytte Dem af os i forbindelse med Deres store dag, betales et depositum ved bookningen af dagen. Dette trækkes fra pakkeprisen som betales på selve dagen. En uge før dagen, afholder vi et lille telefonmøde, hvor vi sammen får talt om fotograferingen, locations og hvilke ønsker der skulle være fra Deres side.

bryllupsbilleder

Mine portrætfoto kan beskrives meget enkelt, simpelthen fordi de er enkle. For mig gælder det om at bevare det naturlige og uformelle, derfor handler det bare om at være sig selv – og det skinner igennem på en helt naturlig måde. I mine portrætter af børn lægger jeg vægt på at fange dem uforbeholdene og spontane, det er sådan jeg synes, de bedste motiver skabes. 

gruppefoto kolding

Den store dag. Som jeres bryllupsfotograf sørger jeg for, at I får smukke minder med fra bryllupsdagen. Mine bryllupsbilleder reflekterer min billedstil; kreativ, stemningsfuld og personlig. Jeg tilbyder både kirkebilleder og portrætfoto på location. Der er også mulighed for ekstra billeder, for eksempel fra festen. Vi mødes inden brylluppet, så vi kan finde ud af, hvordan jeres fantastiske dag kan fastholdes i de flotteste billeder.

bryllupsdagen

Vil du gerne give en personlig gave til en helt speciel person i dit liv eller måske give dig selv en sjov oplevelse og et boost på selvsikkerheden, så få lavet smukke og smagfulde boudoir billeder af dig selv. Jeg fotograferer i private omgivelser og sådan at stemning og udtryk passer lige til dig – fx romantisk, sexet eller stilrent, du bestemmer helt selv. Billederne bliver også behandlede, så småskavanker forsvinder. Kontakt mig nu, så sender jeg dig gerne flere billeder til inspiration.