Brug for en fotograf fra Kolding?

Fotografen er i så fald den rigtige, og er klar til at levere dit billedmateriale i form af portrætter af dine ansatte, billeder der matcher din visuelle identitet eller billedmateriale til generel markedsføring. Når du vælger at arbejde sammen med fotografen, er du sikker på at få en motiveret fotograf, som sætter kvalitet og service meget højt. Fotografen er ikke tilfreds, før du er tilfreds med det endelige resultat. Vi har base tæt på Trekantsområdet, og er frisk på at give en kop kaffe og ikke mindst et bud på en løsning på billedmateriale.

Brug for en fotograf fra Kolding?

Jeg har haft fornøjelsen af BackYards evner i min klinik i Horsens – vi havde en god dag, hvor han fik taget en masse billeder fra vinkler jeg ikke troede var mulige. Han er super god til at se muligheder og går meget professionelt til opgaven. Man kan mærke at det at tage billeder er hans passion og han er meget perfektionistisk. Han stopper ikke før han er 100 % tilfreds med resultatet. Masser af stjerner herfra – jeg kan varmt anbefale BackYard.

Giv dine digitale billeder et analog look

BackYard har taget billeder af vores bygninger i Kolding, hvor fokus var at tage billeder af lyset – men som en helhed i rummet. Det kan være svært at tage billeder af lys, da der skal tages hensyn til både blænding og de øvrige omgivelser. Vi synes fotografen har leveret et flot stykke arbejde, hvor han har fundet nogle gode, skæve og anderledes vinkler, der viser vores lamper i et andet perspektiv end vi ellers har billeder af. Vi er glade for den professionelle indsats der er gjort både ift. afstemning af opgaven, på selve shootet og redigering.

reklamefotos Kolding

Det har været en positiv oplevelse at arbejde sammen med Lone fra BackYard. Vi har benyttet os af deres arbejde ad flere omgange, bl.a. fotografering til vores Boligmagasin samt stemningsbilleder til reception ved flytning i nye lokaler. De har leveret et professionelt arbejde og været en behagelig samarbejdspartner. Vi vil uden tøve anbefale dem.