Gik du glip af sidste uges Photoshop Friday? Så læs her hvor let du kan lave en polaroid effekt!

Sorte øjne kan give et billede et dystert, alien agtig look der kan ser fedt ud til de mere mærkelige og underlige billeder, billeder jeg personligt er en stor fan af. Så hvis du vil give dit billede et horro/sci-fi look, så læs med her og se, hvordan du på bare fem minutter kan lave sorte øjne 

På mit start billede har jeg kun rettet huden en smule og lagt et high pass lag på. Jeg starter med at zoome ind, og med Polygonal Lasso Tool (L) laver jeg en markering omkring øjet. Derefter, mens min markering stadig er aktiv, vælger jeg Magiv Wand Tool (W). Så trykker jeg Redefine edges. Her fjerner jeg de hårde kanter. Så bruger jeg Bucket tool (G) til at udfylde mine markeringer. Teknisk set er øjnene nu sorte, men de ser ikke videre realistiske ud.

foto til markedsføring

Ved at dobbelt klikke på mit lag, får jeg min Layer style dialog boks op. Mens jeg holder alt inde, hiver jeg den nederste hvide slider (underlying layer) mod venstre. På den måde kan fjerne mit lag der hvor det underliggende lag er lysere. Jeg trækker kun så langt at jeg kun lige kan se det genskær der originalt var i øjnene.

For at gøre kanterne lidt blødere, zoomer jeg ind, laver en layer mask og med brush tool (B) med lavt flow (ca 5%) maler jeg nogle af kanterne væk. Så laver jeg en kopi af laget, trykker på image > adjustments > exposure. Her laver jeg lysere så det bliver gråligt. Dette lag skal bruges til at give lidt mere dybde til laget så det ikke bare ligner et fladt sort lag lavet i Photoshop.

Jeg laver en layer mask på laget og med hvid maler jeg laget ind omkring reflektionen. Jeg giver layer masken en svag blur. Men jeg er ikke færdig med reflektionerne, så jeg indsætter et billede der skal være den egentlige reflektion (i dette tilfælde et kranie, da mit endelige billede skal ende med at være ret dystert). Derefter bruger jeg Warp (cmd/ctrl + T + højre klik) til at rette det til.

Jeg giver de nye reflektioner en svag blur og sænker fill en smule. Har du selv nogle tips og tricks eller har du selv nogle billeder med sorte øjne? Del gerne i en kommentar under indlægget ?

Se mere fra os: