Jeg sætter pris på både klassiske billeder men også på billeder, der træder lidt ud fra den gængse opfattelse, uden at det bliver eksperimentelt.

Det betyder i praksis at jeg som oftest laver både det “man forventer” men også de lidt “skæve vinkler” og er åben for ideer og input.

portraetfoto

Kvalitet vægtes højt når jeg laver billeder og jeg stiller store krav til mig selv og det udstyr jeg benytter ligesom jeg stiller store krav til de billeder jeg leverer.

Jeg laver primært bryllupsbilleder, portrætter, model billeder, mad- og produktbilleder, erhverv og naturbilleder. Mine billeder er blevet solgt i det meste af verden, og har været brugt i mange forskellige sammenhænge, bl.a. magasiner, hjemmesider, reklamer osv. Se under referencer for eksempler.

portraetfoto

Jeg laver i princippet billeder i hele landet, men fortrinvist i Jylland og på Fyn.

I forhold til udstyr, så har jeg valgt at bruge Canon. Jeg har flere kamerahuse så jeg altid kan have et backupkamera med, og jeg har de professionelle objektiver jeg har brug for. Foruden backup på kamera har jeg også backup udstyr i forhold til objektiver, lys, batterier m.m. så jeg altid er sikker på at kunne lave de billeder vi aftaler.

portraetfoto

Jeg har prioriteret mobilt udstyr så jeg kan have lys, baggrunde, stativer og andet udstyr med rundt så jeg ikke er begrænset af at have et studie til rådighed men har muligheden for at tage “studiet” med ud på lokation.