Alt i fotoarbejde i Trekantsområdet ved prof fotograf

Skal du bruge en fotograf i Kolding, Vejle eller Fredericia? Så er du landet på den rette hjemmeside. Vi tilbyder stort set alt indenfor fotoarbejde. Kommer du med dit eget foto i form af kort fra kameraet, USB-stik, dias,CD, DVD, et papirfoto eller måske et ældre foto med revner og pletter, så lad os se på det.

Vi kan kopiere dine fotos i flere størrelser, ændre farver, ændre opsætning, indscanne dine papirfotos og foretage opretning af gamle fotos med revner og pletter, så de kan komme til ære og værdighed igen.

fotograf BackYard Studio

Prøv at tage en snak med fotograf BackYard Studio omkring dette. Vi klarer topkvalitet med vore printere.

Vi leverer størrelse fra 10 x 15 cm til A3+ på vor fotoprinter og større aftryk klarer vi på vor nye bredprinter, der går op til 91,4 cm i bredden. Vi anvender programmet Photoshop og med dette kan meget rettes eller vi kan anvende udsnit af billedet til forstørrelse.

Flere har ringet og spurgt om, hvorfor vi er dyrere end fotoautomater i supermarkeder, butikscentre og mærkevareforretninger. Disse automater producerer fotos ud fra en gennemsnitsudregning af billedet og kan ikke andet. Dermed mistes farver og den eventuelle centrering omkring personer på fotoet.

Det kan vi og derfor er vi også dyrere end disse systemer, samtidigt med, at vi ikke fremstiller flere tusinde fotos hver dag – også af de fotos, der bagefter bliver smidt ud – men hos os får du kun aftryk af de fotos, og i den størrelse, som du ønsker.

Kort og godt: anvend blot automaterne til aftryk af almindelige fotos, det er det billigste, men skal du bruge forstørrelser eller andet af dine fotos, så kom til os.

Copyright 

Kunden er ansvarlig for copyrighten på alt indleveret materiale. BackYard Foto fraskriver os et hvert ansvar for eventuelle krænkelser af rettigheder i henhold til lov om ophavsretten og for fotografiske billeder.

Vi leverer hurtigt og sikkert med den højeste kvalitet til en rimelig pris.

Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores studie. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden eller under “Kontakt”.

Læs mere om fotografering af erhverv og private her