Da jeg i sin tid startede som fotograf, kendte jeg ingen andre fotografer, jeg kunne læne mig op ad. Jeg kendte ingen professionelle modeller eller agenturer, og jeg havde ikke et gigantisk og købestærkt netværk til at sætte mig i gang. Jeg havde ikke en rig onkel, der efterlod mig en formue, eller en solid viden omkring fotografi (faktisk tværtimod).

produktfoto Esbjerg

Jeg vidste hverken hvad ISO, lukkertid eller blændetal gik ud på. Alligevel lykkedes det mig at skabe en forretning, jeg kunne leve af på kun 3 måneder. Hvordan jeg gjorde, fortæller jeg alt om på denne workshop. Alt om hvordan jeg fandt mine kunder, hvordan jeg prissatte mine shoots, hvor meget jeg tjente og hvordan jeg markedsførte min forretning for nul kroner.

reklamefotos Kolding

Derudover viser jeg dig hvordan jeg lyssætter mine shoots den dag i dag. Jeg giver dig opskriften på mine portrætter, og du får selv lov til at prøve det hele af i praksis i studiet. Jeg disker naturligvis op med hele min udstyrspakke, men workshoppen lægger i den grad også op til, at du tager dit eget kamera med, så du kan opleve hvordan det virker med studielamper.

reklamefotos Vejle

HVORDAN DU TJENER PENGE PÅ DINE FOTOS

At skyde for sjov bliver aldrig kedeligt, men kunne det ikke også være meget rart, at tjene lidt på dine billeder ind i mellem? Måske endda køre en lille forretning op ved siden af dit normale arbejde, så du kan tjene lidt ekstra til et nyt kamera, et nyt objektiv, studielamper eller måske bare en ferie? De første to timer af min workshop “Behind The Scenes” går med, at jeg fortæller ALT om, hvordan jeg selv kom i gang. Intet er hemmeligt, hverken min markedsføringsstrategi, min indtjening, min måde at skaffe kunder på eller mine tanker omkring websites og din portfolio.

reklamefoto Odense

HVORDAN DU BLIVER EN BEDRE FOTOGRAF

Mit mål med resten af dagen (ca. 4 – 5 timer) er, at give dig den nødvendige viden du har brug for, til at skabe portrætter der er salgbare. Jeg slæber alt mit udstyr med til lejligheden, men viser dig samtidigt at du ikke behøver et kæmpe setup for at tage ganske fine billeder. Jeg viser dig blandt andet hvordan jeg skyder mange af mine billeder med kun én enkelt studielampe og en reflektor. Men jeg viser dig selvfølgelig også mine lidt mere komplicerede setups med op til tre lamper og en reflektor, og du kommer til at stifte bekendtskab med de forskellige setup i praksis. Dagen går nemlig også ud på at du får skudt nogle billeder, du kan bruge i din portfolio efterfølgende.

reklamefoto Middelfart

Uanset på hvilket niveau du befinder dig, så er du MERE end velkommen på samtlige mine workshops – om du så er helt ny bag et kamera, eller om du er hobby- eller semipro. Dog er det en fordel at du kender bare lidt til ISO, lukkertid, blændetal og den manuelle indstilling på dit kamera (men også her kan jeg hjælpe dig i gang). Der er altid en afslappet atmosfære, og der er tid nok til at alle kan få svar på deres spørgsmål.

Fotografi og billeder

Læs flere artikler: