Få endnu Få endnu mere ud af flash fotograferingmere ud af flash fotografering. På det første kursus lærte du, at styre dit kamera manuelt. Væk fra A (auto), over på M (manuel) og for evigt selv kontrollere, PRÆCIST hvordan dine billeder bliver.

Bruger du Speedlights?

Lær at styre lyset

Men det sjove er først lige begyndt. 

For uanset hvordan man vender og drejer det, så er det bare en gigantisk fordel, at kunne kontrollere lyset i sine billeder.

Naturligvis kan du ikke ALTID kontrollere det. F.eks. er det svært at kontrollere lyset henover Grand Canyon eller kontrollere hvordan sollyset rammer Eifeltårnet i Paris på en sommerdag. Men hvad med billederne af dine børn? Billederne af familien? Portrætterne du gerne vil skyde af naboen og tjene lidt håndører? Eller sågar dit nye pasfoto?

Mulighederne med en ekstern flash (altså ikke den lille der sidder ovenpå dit kamera) er næsten uendelige! Og det behøver ikke at være særlig dyrt, at komme i gang.

portraetter

Langt fra faktisk!

Som deltager på “Aldrig Mere Auto II (FLASH)” får du et indblik i, hvordan jeg selv bruger eksterne flashes (også kaldet blitz eller speedlight), hvilket udstyr du skal bruge, hvordan du bruger det, og hvordan du får det optimale ud af det. Uanset om du bruger Nikon, Canon eller noget helt tredje.

Vidste du, at med relativt lidt udstyr, så kan du skyde billeder NØJAGTIGT, som de 4 du ser her?

portraetter

Det kan du! Og jeg viser dig hvordan.

Workshoppen i store træk:

  • Jeg gennemgår hvilket udstyr, jeg selv bruger
  • Jeg gennemgår hvordan du styrer din eksterne flash manuelt via radiotriggers (jeg skal nok forklare dig hvad de gør og kan)
  • Jeg giver dig forslag til, hvordan du kommer billigst og bedst i gang selv
  • Jeg viser dig i praksis, med en lyslevende model, hvordan jeg helt præcist bruger mit udstyr
  • Du får selv lov til at skyde billeder af modellen, så du har noget at vise frem, når du kommer hjem

Mit mål er, at du efter workshoppen er klædt på til at bruge ekstern flash fremover. Og det er jeg SIKKER på, at du er.