Brug for en ærlig søgemaskine ekspert i Kolding? Ingen hokus pokus og dyre abonnementer. Vi kommer ud og giver et bud på en løsning og tager intet for det før i er tilfredse.

Plakater og storformater

Pladsen er trang på første side af Google. Og specielt helt i toppen. Men det er her det er sjovt at være..og nødvendigt for jer at være! Jeres potentielle kunder i Kolding bruger i høj grad søgemaskinerne som værktøj til informationssøgning, når de leder efter jer eller jeres produkter. Der bliver spurgt på Google og tjekket resultaterne på side 1.

Er I ikke tilstede går trafikken til jeres konkurrenter i Kolding

Med en optimalt udført søgemaskineoptimering kan I sikre jer synlighed og placeringer på disse relevante søgninger, med trafik og omsætning som resultat.

Vi ved hvad der skal til for at opnå de bedste resultater i søgeresultaterne, og vi kan hjælpe jer til tops.

Søgemaskiner er en væsentlig kilde til relevant købeklar trafik til jeres website

BackYard Marketing

Hvordan laver man søgemaskineoptimering?

Fordelene med SEO er nemme at se, men det er ikke helt så nemt at opnå dem. Søgemaskineoptimering er et komplekst stykke arbejde, med mange forskellige parametre at arbejde med, før de ønskede resultater kommer. Det er ikke nemt, men resultaterne er hele arbejdet værd.

Arbejdet med søgemaskineoptimering deles typisk op i 3 forskellige kategorier:

Teknisk optimering
Der handler om at identificere og udbedre tekniske faktorer der forhindrer søgemaskinen i at tilgå jeres side, samt læse og indeksere indholdet bedst muligt.

On page optimering
Der handler om optimering af websitets opbygning og indhold, så det matcher de søgeord, I gerne vil findes på.

Off page optimering
Der primært handler om linkbuilding – at få andre websites til at linke til jer og dermed give jer en online anbefaling.

Hvordan kan vi hjælpe jer

Vi brænder for online marketing og har vores speciale indenfor SEO

Hos os laver vi ikke nogen standardløsninger. Hver kunde er unik og det skal løsningen for at optimere dem online også være.

Vi arbejder både med strategi og udførelse.

  • På det strategiske plan kan vi analysere, rådgive og ligge de helt rigtige planer for jer,
  • mens vi på det operationelle plan kan udføre planerne og sikre at tingene bliver gjort rigtigt.

Strategi og rådgivning i Kolding

Vi kender søgemaskinerne og ved hvad der skal til for at blive kammerater med dem. Den viden kan komme jer til gavn, med råd og vejledning om hvordan tingene bedst gøres. Hvis I feks skal:

  • Skifte platform
  • Flytte til et nyt domæne
  • Igang med udvikling af nyt website
  • Igang med SEO arbejde selv

Udførelse

Vi kan også stå for den konkrete udførelse af vores anbefalinger og sikre at jeres SEO arbejde bliver gjort rigtigt, på den korte såvel som den lange bane.

Succesfuldt SEO arbejde er en kontinuerlig proces, der hele tiden kræver vedligehold. Vi kan stå for dette og være jeres sikkerhed for, at I kontinuerligt er på forkant med udviklingen og dermed når jeres mål. Og samtidigt kan I fokusere på det I selv er bedst til.

Data og analyse

Alt vi foretager os online kan og bør måles. Det er vi opmærksomme på hos os, hvor analyse og at dokumentere resultater er en naturlig del af alt vi laver.

Gennem analyse kan vi vurdere effekten af vores tidligere indsats og planlægge den fremadrettede indsats, baseret på fakta frem for formodninger. Opskud kan sørge for at I får den rigtige og nødvendig viden og at I forstår at bruge den.

  • Sikre den nødvendige data ved implementering af webanalyse værktøj
  • Analyse af indsamlet data – Fortolkning af data og identificering af potentielle problemer og indsatsområder
  • Rapportering af data og analyse, der sikrer jer de relevante oplysninger

Vil du vide mere?