Flotte traditionelle og utraditionelle boudoir billeder i farve, sort/hvid, bruntonet eller mixed alt efter ønske. Fotografering kan foregå i atelie eller på udvalgt location. Giv din udkårende et smukt portræt af dig selv. Boudoir billeder kan også laves i forbindelse med polterabend. 

Portrætfotografering

Portræt fotografering

Portræt fotografering til enhver anledning af børn, voksne, konfirmander, studenter, dåb, familiefoto, polterabend, morgengave mv. Portrætterne kan tages i naturen eller i hjemmet og leveres i farve, sort/hvid, bruntonet eller mixed. Jeg søger familier til fotografering i eget hjem eller naturen til brug på min hjemmeside, i modtager et flot portræt.

portraetfoto

Vi leverer fotoløsninger til alle brancher til en yderst konkurrence dygtig pris. Portrætfotografering i virksomheden, de klassiske hvis billederne skal være ens eller portrætter taget i nærmiljøet. Et billede af oldebørnene til guldbrudeparret. Et portræt af fødselaren på den runde dag, eller en kærlig hilsen til sin kæreste eller ægtefælle på fødselsdagen. Portrætter kan tages i atelier, i naturen, eller hvor I måtte ønske det. For at få et så harmonisk resultat som muligt, er det en god idé, at drøfte tøjvalget inden optagelsen.

Portrætter

Et bryllup kræver mange forberedelser, før alt er som I lige præcis havde tænkt Jer det skal være. Derfor er det vigtigt, at have gjort sig de rigtige overvejelser, når man skal vælge fotograf. Bryllupsdagen er noget ganske særligt, og den kan ikke laves om. Derfor er det vigtigt at få taget nogle billeder i en stil I synes om. Hvad enten det skal gøres i naturen, i kirken, eller i studiet.

bryllup kolding

Konfirmander

Hvorfor ikke få de unge mennesker med på ideen ved at tage billederne f.eks. ved vandet med bare tæer i sandet, eller konfirmanden på den nye cykel, eller ved skovsøen med fiskestangen i hånden. Hvem vil ikke gerne være fotomodel for en dag. Også gerne i 2. dagstøjet, da det jo ofte afspejler personligheden mere end konfirmationstøjet gør. Oftest er det forældrene, der gerne vil have fotograferet deres datter eller søn, og den generte teenager stiller allernådigst op. 

konfirmand

boudoir billeder i mit atelier

Jeg tager boudoir billeder i mit atelier, i naturen eller hvor du måtte ønske det. En fræk morgengave eller en ganske særlig gave til din partner på  fødsels- eller bryllupsdagen. Det kræver stor overvindelse for mange, men det smagfulde resultat og oplevelsen for dig og din partner er det hele værd.

boudoir foto

Børnefoto

Børn udvikler sig med lynets hast, og udviklingen skal enten fanges når den er der, eller man kan udvælge de aldersperioder, der er mest markante og velegnede for fotografering. Hvorfor ikke starte en tradition med et fotografi hvert år til barnets fødselsdag, evt. i sandkassen, i skoven, på cyklen, på hesten eller hvad I ønsker.

Fotografiet

familiefotografi

Et familiefotografi til bedsteforældrene, eller slægtningene i udlandet. Et billede af skoleklassen efter sidste eksamen eller af kollegerne på overlevelsestur i naturen. Intet er så godt til at  bringe minderne om en fælles begivenhed tilbage, som et fotografi. Jeg tager gruppebilleder i mit atelier, i naturen eller hvor I måtte ønske det. 

Alle vores billeder viser, at vi arbejder intensivt med nytænkning indenfor den kreative portrætkunst. Alle portrætter viser en dybdegående menneske-forståelse, der resulterer i smukke billeder i pagt med nutiden og af en overlegen teknisk kvalitet. Ved alle portrætoptagelser søger Fotograf Kolding, Vejle, Fredericia at opnå det optimale resultat.

Læs mere: