Jeres bryllupsdag er noget ganske særligt, et minde for livet. Derfor er det vigtigt, at få taget nogle dejlige billeder, i en stil I kan lide. Familie og venner tager altid snapshots, men det rigtige bryllupsportræt skal ikke overlades til tilfældighederne. Det er en dag, der ikke kan gøres om. Når limousinen er kørt, middagen spist og buketten er visnet, er det billederne, I skal glæde Jer over. 

bryllupsbilleder

Alle bryllupsbilleder leveres i skindalbum med fornavne og bryllupsdato trykt på forsiden i guld eller sølv. Billederne i albummet er 18×24 cm fremstillet i håndarbejde i eget mørkekammer, så der er garanti for holdbarheden. 

Vores farvebilleder holder mere end 60 år og de sort-hvide museums-forstørrelser mere end 100 år. Det er desværre ikke almindeligt i vores branche. Vi tager gerne 6-7 ruller film til en bryllupsfotografering, så I er sikre på varierede og gennemarbejdede optagelser. 

Priserne afhænger af antallet af billeder i albummet – om de skal være i farve, bruntonet eller sort-hvid eller en kombination af dette, og om de skal tages på studiet eller ude i naturen. Derfor vil det være uoverskueligt at nævne alle disse priser her. Ring os op og sig hvad I kunne tænke jer, og få en tid til et møde på studiet, så I selv kan se vores flotte album, og derfor bedre kan bedømme, hvor meget I for for pengene. 

se mere her :

Familie portræt- det kan være en person – 2-3 børn sammen eller en familiegruppe med eller uden kæledyr. 

Det kan være en enkelt person, barn eller voksen, søskende eller familiegruppe med eller uden kæledyr. Et portrætbillede skal være varmt og levende. Vi skaber altid en god stemning inden vi påbegynder optagelserne, så personerne føler sig afslappede og godt tilpas under fotograferingen. 

Exclusive portrætter, collager og lærredsmontering er vort speciale. Portrætter af enhver art. Til udnævnelser, runde dage, profilannoncer, årsberetninger, brochurer o.l. – på studiet eller on location – analogt eller digitalt til web-sider mv. 

BRYLLUP

Vi har stor erfaring i bryllupsfotografering både på atelier og i naturen, men lad os tale sammen først, så I kan være sikre på, at få den type billeder I ønsker, hvad enten det er romantiske, klassiske eller urtraditionelle. Kontakt os om en forhåndsaftale og få tilsendt vores bryllupsbrochure. Vi har flere flotte albums og vælge imellem.