Lad en professionel fotograf fra Trekantsområdet skabe nogle Minder for Livet. Forevig dagen med vores smukke bryllupsbilleder. Vi er klar fra forberedelserne om morgenen, til langt ud på natten hvor vi foreviger alle de unikke øjeblikke for tid og evighed. Alle billeder bliver redigerede og leveret digitalt. Billederne kan herefter benyttes online eller printet til fysiske fotografier. Vi tilbyder også muligheden for jeres helt egen hjemmeside hvor jeres gæster kan se alle de fantatiske billeder fra brylluppet og skrive deres lykønskninger.

professionel fotograf fra Trekantsområdet

Vi forbereder os

Vi undersøger lokationerne hvor billederne skal tages, visualiserer og skaber idéer, forbereder udstyr og sørger for vi er klar til at levere et fantastisk slutprodukt når kagen er skåret og gæsterne taget hjem.

Se flere kreative bryllupsfotos her

Efterbehandling & levering

Når vi er færdige med at forevige jeres store dag, går en mindst lige så stor del af arbejdet igang; redigering. Vi udvælger og redigerer alle de smukke billeder og når alt er perfekt, leverer vi dem til jer.

Se flere kreative bryllupsfotos her

Værd at Vide om vores priser

Vi ønsker at du vælger os for vores stil og kvalitet; vores priser er derfor kun vejledende og helt afhængig præcis deres ønsker og behov. Vi har her sammensat nogle pakker, men ønsker du mere end hvad pakkerne indeholder, eller blot nogle andre services; f.eks. gæsteportrætter eller printede billeder; så klarer vi også det. Skriv blot til os og fortæl os om dine ønsker, så laver vi et tilbud specielt til dig, som matcher netop dine behov.

Du kan også læse mere om vores services på vores “Ofte Stillede Spørgsmål” side. Skulle du have andre spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at skrive til os. Du kan med fordel benytte kontaktformularen i bunden af denne side til at kontakte os.

Skriv til os

Send os en mail gennem vores kontaktformular nederst på siden og fortæl os om dine ønsker og behov; så vender vi lynhurtigt tilbage til dig med et tilbud skræddersyet netop til deres behov.