Mange af mine modelbilleder er taget på TFCD basis. Hvilket vil sige at der ikke er penge imellem model og fotograf. Derimod får modellen en CD med de billeder vi har taget sammen. Dog må billederne ikke bruges kommercielt uden mit samtykke.

portraetfoto

fotosession

Alle fotosession udføres på kontrakt, så begge parter kan være trygge omkring aftalen. Er modellen under 18 år skal personens værge underskrive førnævnte kontrakt, før fotosessionen kan finde sted.

Jeg forbeholder mig dog retten til at fravælge at udføre en TFCD session, såfremt jeg ikke mener jeg som fotograf kan få noget brugbart ud af sessionen.

mode foto

Fascineret af livet set gennem mit kamera, har min passion været med til at gøre mine billeder til en sekundær hukommelse for mange. Jeg tager billeder af alt fra bryllupper, modelfotografering til sportsbegivenheder.

Min fokus i forbindelse med en fotoopgave, er at gengive oplevelsen så naturligt som muligt. Samtidig med jeg prøver at se øjeblikket fra en anderledes vinkel.

Fotografiske kompositioner er som hovedregel harmoniske – præget af forskellige teoretiske forståelser for det perfekte billede. Billedet forekommer kaotisk. Da kun klammerne er tilbage minder det om forgængeligheden og det tidsbegrænsede i opslaget. Farveren på klammerne deres eget endeligt.

portraetfoto

research og forberedelse

Forvent det uventede! Selvom research og forberedelse altid er højt prioriteret – er mange rigtig gode billeder opstået af det uventede. Med en positiv indstilling, godt humør og rettidig fokus, kan jeg fange det øjeblik der fortjener at blive husket.

Min interesse for fotografering startede tidligt, med fotografering af den sport jeg udøvede. Alle fotoopgaver bliver taget seriøst – og ingen opgaver er for små!

Har du læst disse foto artikler?

modelfoto

Den ene fotoopgave har afløst den anden, hvilket har gjort, at jeg i dag har eget studie samt udstyr til at fotografere “on location”. til eksempelvis brylluper.

Har du nogle spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig.