Til mødregrupper (min. 3 mødre) tilbyder jeg en prisbillig men kvalitetsbevidst mulighed for at få Jeres lille ny fotograferet og foreviget.

Mødregruppefotografering

Det kan foregå som følger:

Jeg kommer hjem til den af jer, som vi i forvejen har valgt til at have den bedste mulighed for fotografering, i stuen. Jeg medbringer transportabelt baggrundssystem, og alt udstyr. Endvidere har jeg 1 stk lammeskind med til fri afbenyttelse, plus et lille bord, hvis ikke stuebordet eller sådan er ok. Der vil typpisk være afsat 60 minutters fotografering til hvert barn (tvi/trillinger snakker vi om hvis det er tilfældet). På de 60 minutter laver vi de billeder du/I har ønsker om.

Inden fotografering

Inden fotografering får I tilsendt inspirationsmateriale, og på dagen har jeg prøver med på print og deslige.

På dagen har jeg også inspirationsbillederne med, og vi opfylder selvfølgelig Jeres krav og ønsker. Er vi i fællesskab ikke tilfredse med billederne efter de 60 minutter bruger vi mere tid, da I selvfølgelig har tilfredshedsgaranti på det produkt I har bestilt.

I vil digitalt modtage mellem 30 til 100 billeder til gennemgang, alt efter hvordan det hele forløber og hvor lang tid den lille vil lege med.

Ca. 1 times fotografering.

· Alle billeder er beskåret og tilpasset i farve og sorthvid.
· 2 x 15-50 billeder leveret digitalt i farve og sort/hvid, i fuld opløsning, optimeret til print*. · Fuld back-up af billeder. Mister du/I jeres filer kan I altid få dem igen.