Sikker opbevaring af dit kameraudstyr

Pas godt på dit kameraudstyr – Kameraudstyr er dyrt og man vil jo gerne passe godt på det. Hvis man så samtidigt har små børn, som mener at alt er legetøj, så kan det hurtigt koste dyrt at lade udstyret ligge fremme.

Jeg har en dreng på lige knap 4 år. Han er meget fascineret af mit “legetøj”. Selvom han ikke bevidst prøver at ødelægge noget, så er det stadig risikabelt at lade tingene ligge fremme. Da vi ikke har særligt meget skabsplads herhjemme, har jeg været nødsaget til at finde en anden opbevaringsløsning.

Lyslægning foto studie

Løsningen blev en hardcase af mærket Peli (Pelican i USA). Den blev oprindeligt indkøbt til transport i stedet for en taske, men den var for stor og klodset.

Men heldigvis beholdte jeg den og i dag står den fast i hjemmet med alt mit udstyr. Den er utrolig holdbar og vandtæt. Min søn kan gøre lige hvad han vil, uden at mit kameraudstyr tager skade. Den fylder ikke alverdens og kan gemmes væk under sengen. Når jeg skal afsted på opgave, så flytter jeg bare det udstyr der skal bruges over i min taske.

En anden fordel er at den er støvtæt. Selvom ens udstyr står i et lukket skab kan der snige sig meget støv ind.

Skal jeg på en større opgave, f.eks. bryllup, kan jeg bare tage hele kufferten med i bilen. På den måde har jeg både mit primære og backup udstyr samlet. Så kan jeg, som nævnt før, flytte det nødvendige grej over i min taske.

Det er ikke kun Peli der laver denne type kufferter, også Lowepro, Nanuk og Mantona laver deres egen varianter.

Så mangler du en måde at opbevare dit dyrebare udstyr, så kan en hardcase måske være noget for dig. Jeg kan ikke undvære min og det giver mig ro i sindet at vide mit udstyr altid er sikkert opbevaret.