Studentertiden er Speciel – Forevig den med billeder

Med vores studenterbilleder får du nogle fantastiske fotografier, til evigt minde om din unikke studentertid. Billederne er også perfekte som print på invitationen til studentergildet, eller blot som gave til de stolte forældre eller bedsteforældre. Uanset hvad du ønsker, kan vi dække dine behov. Vi har her sammensat nogle pakker, men ønsker du mere end blot studenterportrætter; f.eks. billeder fra galla eller vognturen, så klarer vi også det. Skriv blot til os og fortæl os om dine ønsker, så laver vi et tilbud specielt til dig, som matcher netop dine behov.

Studentertiden

Sådan Forgår Det – Når der skal tages studenterbilleder

Til at starte med, skriver du til os via kontaktformularen i toppen af siden. Her kan du vælge at bestille en af vores studenterpakker, eller få et tilbud på netop de billeder dú ønsker. Når vi modtager din besked, kontakter vi dig for at aftale tid, sted og nærmere omstændigheder for dine billeder. Hvis du har bedt om et personligt tilbud, laver vi straks et tilbud og sender det til dig, til godkendelse. Når aftalen er på plads er vi klar til at tage nogle fantastiske billeder af dig.

Studenterportrætterne tages på en lokation efter aftale

Studenterportrætterne tages på en lokation efter aftale; dette kunne f.eks. være et naturskønt område, eller en anden spændende lokation hvor vi tager ud og ganske uformelt hygger os og tager nogle smukke billeder af dig og din nye studenterhue. Det hele gøres på 1-3 timer og når vi er færdige med at tage billederne, drager vi hjemad og går igang med at redigere dine billeder hvorefter vi leverer dem digitalt til dig. Billederne kan herefter benyttes online, til print på eksempelvis studentergildeinvitation eller som fysiske fotografier.

Book jeres Fotograf Kolding her

studenterbilleder sammen med dine venner og veninder?

Skulle du have lyst til at få taget dine studenterbilleder sammen med dine venner og veninder, kan dette sagtens lade sig gøre. I kan med fordel deles om en af vores pakker eller et specielt tilbud. Dog bør i max være 3 personer per time i bestiller, da der ellers ikke er særlig god tid til de individuelle portrætter. Skulle der være nogle spørgsmål eller ønsker, skriv da blot til os.